Τεράστιο σοκ και ανείπωτη θλίψη! Νεκρός σε τροχαίο ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κωνσταντάρας

Θρήνος και ανείπωτη θλίψη! Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κεραυνού Ελευθερών της περιοχής του Παγγαίου, Γιώργος Κωνσταντάρας, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το θανατηφόρο τροχαίο που συγκλονίζει ολόκληρη την Καβάλα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18.06.2021) κοντά στο χωριό Ελευθερές του Δήμου Παγγαίου, όταν δύο μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού, συγκρούστηκαν σε αγροτικό δρόμο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος επέβαινε στη μία από τις δύο μηχανές. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Αστυνομία. Η τραγική είδηση σόκαρε την ομάδα του Κεραυνού Ελευθερών, καθώς ο άτυχος μοτοσικλετιστής ήταν ο αρχηγός της.

«Συντετριμμένοι από τον πρόωρο χαμό του αρχηγού της ομάδας μας Κωνσταντάρα Γιώργου, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ο Γιώργος ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μαζί μας. Καλό παράδεισο Γιώργο», αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Κεραυνού Ελευθερών.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ Γιώργου Κωνσταντάρα. Ο Γιώργος Κωνσταντάρας ήταν ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με παρουσία και στον ΒΡΑΣΙΔΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ και η ξαφνική απώλεια του σε τόσο νεαρή ηλικία κοστίζει τόσο σε ολόκληρο το τοπικό ποδόσφαιρο, όσο και στην ίδια την κοινωνία. Η ΕΠΣ Καβάλας εύχεται δύναμη και κουράγιο στους οικείους, τους φίλους και τους συμπαίκτες του. Καλό Παράδεισο!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας.

«Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά.O 25χρονος Γιώργος Κωνσταντάρας παλιός αθλητής του συλλόγου μας και στη συνέχεια του Κεραυνού Ελευθερών μα πάνω απ’όλα ένα πολύ καλό παιδί δεν βρίσκεται κοντά μας. Οι προπονητές,
οι ποδοσφαιριστές και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Βρασίδας Νέας Περάμου εκφράζουν τα βαθύτατα συλληπητήρια στην οικογένεια του για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του. Καλό ταξίδι Γιώργο…..
», αναφέρει η ανακοίνωση του Βρασίδα.

Πολλοί ήταν οι καταγόμενοι από την Θράκη και κυρίως την Ξάνθη ποδοσφαιριστές που είναι συντετριμμένοι καθώς είχαν αγωνιστεί μαζί του ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι, ενώ όπως μαρτυρά και η φωτογραφία του με τη φανέλα του ΑΟΞ, ο ίδιος είχε δώσει το παρών σε μικρότερες ηλικίες ως ταλέντο της περιοχής και στα γήπεδα των ακαδημιών της Ξάνθης…

Θλίψη στην ποδοσφαιρική Καβάλα, «έφυγε» σε τροχαίο ο Γιώργος Κωνσταντάρας  του Κεραυνού Ελευθερών