Μετά τον ΑΟΞ «γκαντέμιασε» και τον… Τσιτσιπά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης

Στο Παρίσι για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως έγραψε από το πρωί της Κυριακής το ThrakiSportS, βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ξανθης Μανώλης Φανουράκης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αν και δεν είχε προγραμματίσει κάτι τέτοιο, αργά το βράδυ της Παρασκευής και με το που εξασφάλισε ο Έλληνας αθλητής την πρόκρισή του στον τελικό, μπήκε στην διαδικασία να αναζητήσει πρώτα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα και στην συνέχεια αεροπορικά εισιτήρια ώστε να μπορέσει να είναι από τους ελάχιστους τυχερούς που θα έβλεπαν αυτόν τον ιστορικό αγώνα στο γήπεδο.

Εκ του αποτελέσματος πάντως, τον λές τον Φανουράκη και… γκαντέμη. Ο Έλληνας τενίστας όλους τους προηγούμενους αγώνες, απόντος του αντιδημάρχου Ξάνθης, τους κέρδισε. Έχασε μόνον στο παιχνίδι που παραβρέθηκε στην εξέδρα ο Μανώλης Φανουράκης, που πάντως μόνο για τα αγνά φίλαθλα αισθήματά του δεν μπορεί να κατηγορηθεί δεδομένου ότι και ο ίδιος υπήρξε αθλητής και μάλιστα έχει διατελέσει και παίκτης του ΑΟΞ ως τερματοφύλακας, ξεκινώντας από την ερασιτεχνική ομάδα και προωθούμενος στην επαγγελματική την σεζόν 1990-1991.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι φέτος στα αθλητικού χαρακτήρα ταξίδια του ο Φανουράκης δεν φέρνει και πολύ γούρι σε αυτούς που υποστηρίζει. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα δύο ήταν το μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, συνοδεύοντας τον δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη και πιο πριν στην αναμέτρηση του ΑΟΞ πριν δυο μήνες στα Τρίκαλα, όπου η ομάδα της Ξάνθης είχε παρουσιάσει ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της και έμεινε στην λευκή ισοπαλία. Σε οποιοδήποτε από τα δυο αυτά παιχνίδια είχε πετύχει ο ΑΟΞ έστω ένα γκολ, τώρα θα είχε επιστρέψει στην Super League 1…