Η συγνώμη ενός 12χρονου παιδιού στον Χατζημεστή και ενός Καρδιτσιώτη φιλάθλου από τον Ορφέα Ξάνθης: «Ντρεπόμαστε»

Ενα μικρό παιδί μόλις 12 χρονών, από τις ακαδημίες της Αναγέννησης Καρδίτσας, πλησίασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης τον Μπάμπη Χατζημεστή και του ζήτησε… συγνώμη για όσα είχαν συμβεί. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης, δείχνοντας ότι ακόμα και τα ανήλικα κατάλαβαν τι συνέβη το γήπεδο.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής και η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης επιμένουν στην καταγγελία τους για σκηνές απείρου κάλους κατά την διάρκεια του αγώνα με περίπου 2.000 οπαδούς να συνωστίζονται στην εξέδρα, να πετούν μπουκάλια και να βρίζουν ενίοτε και με ρατσιστικά και επικίνδυνα εθνικά σχόλια, αλλά και για παρουσία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο και την συμπεριφορά του αντίπαλου προπονητή Περικλή Αμανατίδη.

Μάλιστα, στον πόλεμο σχολίων που υπάρχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αίσθηση προκαλεί το επώνυμο σχόλιο ενός καρδιτσιώτη φιλάθλου ονοματι Νικος Μπαντέκος ο οποίος έγραψε την Δευτέρα επί λέξει στο προφίλ του Ορφέα Ξάνθης:

Να ζητήσω κι εγώ απ’ την πλευρά μου μια συγνώμη για τις συμπεριφορές των περισσοτέρων χθες στην Καρδίτσα. Δεν είναι αυτή η Καρδίτσα και οι φίλαθλοί της. Τα λάθη σας τα εντοπίσατε…έπρεπε σε αγώνα μπαράζ να υπάρχει αστυνομική παρουσία στο γήπεδο και ο επιτρεπόμενος αριθμός φιλάθλων. Αν υπήρχε αστυνομία δεν θα έμπαιναν μέσα και τόσοι φίλαθλοι.
Είμαστε πολλοί Αναγεννησιώτες που απέχουμε από τα γήπεδα λόγω αυτών των …απίθανων τύπων που αναφέρατε. Να ζητήσω επίσης συγνώμη αν ακούστηκαν ρατσιστικά σχόλια για Έλληνες πολίτες, διαφορετικού θρησκεύματος. Ήρθαμε πολλοί φανταράκια στην φιλόξενη περιοχή σας (Σταυρούπολη), κι αυτά που συνέβησαν χθες με κάνουν να ντρέπομαι. Ότι καλύτερο για την ομάδα σας…