Volley League: Στην καλύτερη επτάδα της χρονιά ο Μιγιαήλοβιτς, οριακά εκτός ο Ανδρεάδης

Ολοκληρώθηκαν οι επιλογές των προπονητών της Volley League για τους καλύτερους, με αποτέλεσμα να βγει η καλύτερη επτάδα της Volley League.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, πιστώνοντας την πολύ καλή χρονιά που έκανε με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οριακά έμεινε εκτός επτάδας ο Ανδρέας Ανδρεάδης, με τον Εβρίτη κεντρικό να έχει τρείς ψήφους όσους και ο Όκολιτς.

ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ

Στη θέση των διαγωνίων ισοψήφισαν ο Έρμανς Έγκλεσκαλνς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις (ΠΑΟΚ) που έλαβαν από 4 ψήφους (8 ήταν οι προπονητές που ψήφισαν). Ως δεύτερο κριτήριο λήφθηκαν οι διακρίσεις των αθλητών μετά από κάθε αγωνιστική. Ο Έγκλεσκαλνς είχε 7 παρουσίες ως καλύτερος διαγώνιος στις αγωνιστικές του πρωταθλήματος έναντι 6 του Βαν ντε Ντρις.

Στη θέση των ακραίων ισοψήφισαν ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και ο Κριστιάν Φρομ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) που συγκέντρωσαν από 4 ψήφους. Τη θέση στην καλύτερα ομάδα πήρε ο Μιγιαήλοβιτς που είχε 7 διακρίσεις στις καλύτερες ομάδες των αγωνιστικών, έναντι 6 του Φρομ. Ο Ζίγκα Στερν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ) έλαβε 5 ψήφους. Επίσης 2 ψήφους έλαβε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ) και 1 ο Βόγιν Τσάτσιτς (Παναθηναϊκός Α.Ο.).

Στη θέση των κεντρικών ισοψήφισαν ο Αλεξάντερ Όκολιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και ο Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) πήραν από 3 ψήφους αλλά τη θέση στην καλύτερη ομάδα πήρε ο Όκολιτς που είχε 3 παρουσίες στις καλύτερες ομάδες, έναντι 2 του Ανδρεάδη. Ο Αντρέ Μπράουν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ) πήρε 6 ψήφους. Ο Λούκας Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός Α.Ο.) και ο Τάσος Γάτσης (Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας) πήραν από 2 ψήφους.

Στη θέση των λίμπερο ο Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) πήρε 5 ψήφους, έναντι 3 του Μενέλαου Κοκκινάκη (Π.Α.Ο.Κ.).

Στη θέση των πασαδόρων ο Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.) πήρε 4 ψήφους έναντι 2 ψήφων του Κώστα Στιβαχτή (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και 2 ψήφων του Κώστα Προύσαλη (Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας).

Στον καλύτερο αθλητή Κ20 ο Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων) πήρε 7 ψήφους και 1 ψήφο πήρε ο Μάρκου.

Στους καλύτερους διαιτητές ο Νώντας Γεροθόδωρος πήρε 7 ψήφους, ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας 4 ψήφους, ο Μανώλης Γεωργιάδης 2 ψήφους και από μία ψήφο Λεμονιά Μουλά, Αλέξανδρος Μυλωνάκης και Στέλιος Παπακοσμάς.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ 2020-21 – ΒΕST OF THE BEST 2020-21

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Έρμανς Έγκλεσκαλνς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίοι: Ζίγκα Στερν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Κεντρικοί: Αντρέ Μπράουν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Αλεξάντερ Όκολιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Νέος βολεϊμπολίστας Κάτω 20 ετών: Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων)

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Διαιτητές: Νώντας Γεροθόδωρος, Χαράλαμπος Παπαδογούλας