Euro 2020: Η Σλοβακία νίκησε την Πολωνία και ο Juankara πάτησε κορυφή στο ThrakiSportS Predictor

Τεράστια νίκη πήρε η Σλοβακία απέναντι στην Πολωνία, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση σε τελική φάση κορυφαίας διοργάνωσης, για την πρεμιέρας του 5ου ομίλου του Euro 2020, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη.

Με το αυτογκόλ του Στσέζνι στο 18΄, το πρώτο στα χρονικά των τελικών φάσεων Euro που πετυχαίνει τερματοφύλακας, προηγήθηκε η Σλοβακία, που ήταν σαφώς πιο επικίνδυνη στο πρώτο 45λεπτο και δικαίως μπήκε προηγούμενη στ΄ αποδυτήρια.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα κατάφερε με το… καλημέρα στην επανάληψη να φέρει το ματς στα ίσια με τον Λινέτι, αλλά λίγο αργότερα (62΄) έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κριχόβιακ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επτά λεπτά μετά την έξοδο του μέσου της Λοκομοτίβ Μόσχας ήρθε το νέο προβάδισμα των Σλοβάκων, με τον Χάμσικ να «σερβίρει» και τον Σκρίνιαρ να «εκτελεί» για το τελικό 2-1. 

Η καλή παράδοση που έχουν οι Σλοβάκοι απέναντι στους Πολωνούς συνεχίστηκε, με το συγκρότημα του Στέφαν Τάρκοβιτς να επικρατεί για 4η συνεχόμενη φορά στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ συνολικά ήταν η 5η νίκη στα 10 ματς που έχουν δώσει έως τώρα στην Ιστορία τους.

Η Πολωνία από την άλλη έμεινε με μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία ματς που έχει δώσει σε κορυφαία διοργάνωση, όπως και το μεγάλο της αστέρι και πρώτος σκόρερ της Ευρώπης για τη σεζόν 2020/2021, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε 11 ματς τελικής φάσης κορυφαίας διοργάνωσης που έχει λάβει μέρος (με την Πορτογαλία στους προημιτελικούς του 2016).

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βρήκαν δύο όλοι κι όλοι συμμετέχοντες στο παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS, με αποτέλεσμα να ανέβουν ψηλά στην βαθμολογία. Ενας από αυτούς ο Juankara που με 13 βαθμούς μετά τα 9 πρώτα ματς βρίσκεται μόνος στην κορυφή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι 16 συνολικά παίχτες στο ThrakiSportS Euro Predictor Game έχουν διψήφιο αριθμό βαθμών.

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά και το παιχνίδι Πολωνίας – Σλοβακίας έχει ως εξής: