Pre League: Το άτυπο αίτημα για τα μπαράζ με την ομάδα της Volley League και πως επηρεάζει Άθλο Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής

Ένα σημαντικό άλλα άτυπο αίτημα φαίνεται πως έχει τεθεί από τις ομάδες της Pre League προς την ΕΟΠΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν μέχρι στιγμής από την Pre League την φετινή χρονιά οι δύο πρώτοι θα προβιβασθούν άμεσα στην Volley League ενώ ο τρίτος της κατάταξης θα παίξει αγώνες μπαράζ με τον τελευταίο της Volley League.

Το αίτημα των ομάδων της Pre League, όπου θα αγωνίζονται ο Άθλος Ορεστιάδας και η ΑΕ Κομοτηνής, αφορά τους αγώνες μπαράζ και την συμμετοχή των ξένων της ομάδας που θα βγει τελευταία από την Volley League.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες της μικρότερης κατηγορίας ζητάνε η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στην Volley League να αγωνιστεί με δύο ξένους από τους τέσσερις που μπορεί να έχει στο ρόστερ της έτσι ώστε οι αναμετρήσεις να είναι ισάξιες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς ΕΟΠΕ συζητιέται έντονα να δοθεί το δικαίωμα στις ομάδες της Pre League να μπορούν να έχουν στο ρόστερ τους δύο ξένους αντί για έναν που μπορούν τώρα, γεγονός που φυσικά θα αλλάξει κατά πολύ και τους σχεδιασμούς των δυο ομάδων της Θράκη.