Πανελλήνιο Στίβου: Ο απολογισμός των Θρακιωτών την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης της Πάτρας

Η μεγάλη επιτυχία αναμφισβήτητα ήταν στο υψος των ανδρών όπου όπως προαναφέρθηκε σε άλλη ανάρτηση ο Κώστας Μπανιώτης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής με 2.24μ αναδειχθηκε ξανά πανελληνιονίκης.

Δυο πρώην αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο Μάρκος Γκούρλιας που πλέον ανήκει στον Παναξιακό και η Αναστασία Καρακατσάνη που πλέον είναι στον Παναθηναϊκό, κατέκτησαν ασημένια μετάλλια στα 5.000 μέτρα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Στα 4×400 μέτρα των ανδρών η σκυτάλη του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής με τους Πασχαλίδη, Σταυρόπουλο, Ποταμιανάκη και Ντέμο τερμάτισε 3η στην 1η σειρά με 3.26.62, επίδοση που την κατέταξε συνολικά στην 8η θέση.

Στον τελικό της σφαιροβολίας γυναικών η Ευαγγελία Παπαϊωάννου του Διομήδη Βιστωνίδας με επίδοση 13.10 μέτρα από την πρώτη της προσπάθεια κατέλαβε την 10η θέση. Ειχε άλλες δύο στα 13.03 και 12.82μ που δεν της έδωσαν την ευκαιρία να ανέβει στην οκτάδα και να έχει επιπλέον βολές.

Στα 200 μέτρα η Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής σημείωσε στα προκριματικά χρόνο 25.05 που ήταν η 9η καλύτερη επίδοση. Στον τελικό μετείχει στην δεύτερη σειρά, βελτίωσε την επίδοσή της σε 24.80 αλλά βελτίωσαν τις επιδόσεις τους και οι άλλες αθλήτριες με αποτέλεσμα να καταταγεί 10η.

Στα 400 μέτρα εμποδια των ανδρών ο Γιάννης Εμμανουηλίδης του Διομήδη Βιστωνίδας σημείωσε επίδοση 57.19 με την οποία αναδείχθηκε 4ος στην 1η προκριματική σειρά και συνολικά κατέλαβε την 12η θέση.