Γ’ Εθνική: Για ένα γκολ έχασε την παραμονή η Ελπίδα Σαπών καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη στην Χρυσούπολη

Δεν κατάφερε να πετύχει την νίκη που ίσως της έδινε την παραμονή και έμεινε στο 0-0 η Ελπίδα Σαπών κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης που αν και αδιάφορος, έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι παρατάσσοντας προς τιμή του μια πολύ δυνατή εντεκάδα σε αντίθεση με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βασιλη Χαριτόπουλου σε ένα μέτριο αγώνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκε πολύ δυνατά όπως στον αγώνα με τον Πανδραμαικό και δεν απείλησε τον Αθανασιου, αλλά ούτε απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο δεύτερό μέρος στο παιχνίδι είχαμε περισσότερες φάσεις στις δυο εστίες με τους δυο γκολκήπερ όποτε χρειάζεται να δίνουν το παρών με το 0-0 να αφήνει έντονη απογοήτευση στους Ροδοπίτες. Ένα φάουλ του Ρομπερ στο τελος πέρασε άουτ και χάθηκε η ευκαιρία.

Η Ελπίδα για ένα γκολ και ένα βαθμό έχασε την παραμονή της και αφού ολοκληρώθηκε νωρίτερα από όλα τα παιχνίδια ο αγώνας της στην Χρυσούπολη και λίγο μετά στο Οφρύνιο ο Αετός ισοφάρισε τον Εθνικό Σοχού που παρέμεινε στην κατηγορία στην διαφορά τερμάτων.

Την νέα αγωνιστική περίοδο για μια ακόμη σεζόν μετά την περσινή η Ροδόπη δεν θα έχει ομάδα στην Γ’ Εθνική και γενικά στα εθνικά πρωταθλήματα, με την Ελπίδα Σαπών να χάνει την παραμονή κυρίως λόγω απειρίας εντός αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Καλογρανάς, Τσορτανίδης, Κωσταρέλης, Σιδηρόπουλος, Φούντας, Τοπαλι, Βάσκος, Πασχάλης, Ρομπερ, Μπόζης.