Τουρνουά μπιτς σόκερ 5×5 με συμβολική συμμετοχή και σημαντικά έπαθλα το άλλο Σαββατοκύριακο στο Φανάρι

Μεγάλο τουρνουά μπιτς σόκερ 5×5 πρόκειται να διεξαχθεί το άλλο Σαββατοκύριακο στο νέο μπιτς μπαρ Bridge στην παραλία μεταξύ Φαναρίου και Αρωγής.

Ομάδες κυρίως από την Κομοτηνή αλλά και την Ξάνθη αναμένεται να λάβουν μέρος, με το κόστος να είναι μόλις 30 ευρώ η ομάδα και το έπαθλο για τον πρωταθλητή να ανέρχεται στα 250 ευρώ (υπάρχουν δώρα και για τον 2ο και τον 3ο στο τουρνουά).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, αρκεί φυσικά να δημιουργήσουν την ομάδα τους και να φροντίσουν να δηλωθούν ως τις 10 Ιουνίου (την ερχόμενη Πέμπτη δηλαδή) στο τηλέφωνο 6936/116878, από το οποίο μπορείτε να λάβετε και περισσότερες πληροφορίες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το άλλο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου και ήδη υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που με τις χορηγίες τους στηρίζουν την διοργάνωση, ανάμεσά τους και το ThrakiSportS που πάντα είναι κοντά και προβάλει οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες χρονικές συγκυρίες και ενώ ακόμα δεν έχουν επουλωθεί οι πληγές και οι περιορισμοί από την πανδημία…