Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις για νέα διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΕΟΚ, παραμένει πρόεδρος ο Βασιλακόπουλος

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την Παρασκευή όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης, με αποτέλεσμα να παραμείνει ως έχει, με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η ΕΟΚ θα οδηγηθεί σε νέα ημερομηνία εκλογών με την ίδια σύνθεση καθώς το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε πως δεν κρίνεται αναγκαία η αλλαγή της προσωρινής διοίκησης – στην οποία ως γνωστόν δεν μετέχει κανένας θρακιώτης παράγοντας αφου ο προεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος

Το ζήτημα των εκλογών της ΕΟΚ συνεχίστηκε την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών εκεί όπου όλες οι πλευρές παρουσίασαν τις θέσεις τους. Μάλιστα, υπέρ της διατήρησης της υπάρχουσας διοίκησης τάχθηκε τόσο ο Τάκης Μπαλτάκος, όοσ και η πλευρά του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ αυτές των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιουπου εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους πρότειναν πρόσωπα για νέα προσωρινή διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης. Μετά ταύτα η υφιστάμενη Προσωρινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Βασιλακόπουλο θα πράξει τα προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή νόμιμης και δημοκρατικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών“.