Volley League: Σε ποιες ομάδες έχουν κλείσει μέχρι στιγμής οι Εβρίτες

Παρότι οι Θρακιώτικες ομάδες και δη του Έβρου απουσιάζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, οι Εβρίτες αθλητές θα στελεχώσουν τις επτά από τις οχτώ ομάδες της Volley League. Με την επίσημη έλευση του καλοκαιριού αξίζει να κάνουμε μια συγκεντρωτική ανασκόπηση των μέχρι στιγμής μεταγραφικών κινήσεων.

Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει ανανέωση τον Εβρίτη, Ανδρέα Ανδρεάδη ενώ απέκτησε τον Αλεξανδρουπολίτη Ανέστη Δαλακούρα, ο οποίος επιστρέφει Ελλάδα μετά το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα.

Ο δεύτερος Φοίνικας Σύρου θα έχει μια σημαντική τριπλέτα Εβρίτων στο ρόστερ του την φετινή χρονιά. Οι “πειρατές” απέκτησαν τον Ορεστιαδίτη, Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος θα καλύψει την θέση του κεντρικού στον Φοίνικα ενώ παράλληλα οι νησιώτες απέκτησαν και τον έμπειρο Ορεστιαδίτη λίμπερο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Τέλος, στην Σύρο και την νέα χρονιά θα πασάρει ο Εβρίτης, Θεοδόσης Ηλίας.

Στον τρίτο Παναθηναϊκό την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται ο Ορεστιαδίτης, Δημήτρης Γκαράς, ο οποίος μετακόμισε στους “πράσινους” για να προσθέσει εμπειρία σε υποδοχή και άμυνα.

Στον τέταρτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, προπονητής της ομάδας φέτος θα είναι ο Ορεστιαδίτης, Γιάννης Καλμαζίδης ενώ βασικός ακραίος της ομάδας παραμένει ο Αλεξανδρουπολίτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Στην πέμπτη της Volley League θα παραμείνει ο Αλεξανδρουπολίτης, Γρηγόρης Κοντοστάθης αποτελώντας το βασικό λίμπερο της ομάδας των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας.

Στην Volley League θα συνεχίζεται να αγωνίζεται για ακόμη μια χρονιά ο Σουφλιώτης, Βασίλης Μούχλιας, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη διετία στον Παναθηναϊκό θα ενισχύσει τον Μίλωνα.

Στον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος τερμάτισε έβδομος στο πρωτάθλημα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος Θρακιώτης.

Τέλος, στον ΟΦΗ, ο οποίος κινείται εντυπωσιακά στον μεταγραφικό παζάρι, ο Σουφλιώτης, Κώστας Δεληκώστας, θα κάτσει στον πάγκο των Κρητικών έχοντας ως γενικό αρχηγό στην ομάδα τον Δημήτρη Ζλατιλίδη ενώ μαζί του θα είναι και ο Αλεξανδρουπολίτης Παρασκευάς Τσέλιος, με τον ίδιο να επιστρέφει από μια γεμάτη χρονιά στην Αυστρία, αλλά και ο Ορεστιαδίτης, πολύπειρος λίμπερο Άκης Δαρίδης.