Αποκτά διοικητικό ρόλο (και) στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Κασναφέρης

Ο Γιώργος Κασναφέρης υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές και χάρη στον Πανόπουλο έγινε στην συνέχεια επαγγελματίας διοικητικός παράγοντας στην ΠΑΕ Ξάνθη (δις) αλλά και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες όπως ο Λεβαδειακός και εσχάτως ο Απόλλων Σμύρνης.

Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε για τον νεοφώτιστο στην SL1 Ιωνικό μαζί με τον Γιώργο Παράσχο, αλλά αυτά τα σχέδια δείχνουν να πηγαίνουν πίσω δεδομένης της συμφωνίας να τρέξει την ομάδα ο προπονητής που την ανέβασε Δημήτρης Σπανός. Την ίδια στιγμή πάντως ο Κασναφέρης φέρεται έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του (και) στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κυριάκου Θωμαΐδη στη «Δίκη», ο Γιώργος Κασναφέρης είναι ο εκλεκτός του Παναγιώτη Δημητρίου για το ΔΣ της ΕΠΣ Αθηνών. «Ο πρώην διεθνής διαιτητής θα συνδυάσει την ιδιότητα του επαγγελματικού στελέχους με αυτήν του ερασιτέχνη παράγοντα» επισημαίνει το δημοσίευμα.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι και κατά την πολυετή παρουσία του στην Ξάνθη, ο Κασναφέρης ήταν πάντα κοντά και στις ερασιτεχνικές ομάδες παρακολουθώντας δια ζώσης αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος και της Γ’ Εθνικής αλλά χτίζοντας και φιλίες με παράγοντες όπως για παράδειγμα ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής.