«Γίνεται σοβαρή δουλειά στην Ξάνθη και θα συνεχιστεί, φτάσαμε μια ανάσα από την άνοδο» δήλωσε ο Σιατραβάνης

Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Σάββας Σιατραβάνης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για την άνοδο που δεν ήρθε στα μπαράζ και τη δουλειά που γίνεται στην ακριτική ομάδα.

Επίσης μίλησε για τον Ηρακλή που έχει περάσει και έχει ζήσει ωραίες στιγμές.

Μεταξύ άλλων όσα είπε για την Ξάνθη: «Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά στην Ξάνθη, δουλεύουν άτομα καθημερινά για να μην μας λείψει τίποτα. Η δουλειά θα συνεχιστεί και του χρόνου, οι άνθρωποί της θέλουν να την δουν ψηλά. Χάσαμε έδαφος στην αρχή, με την έλευση του κ.Τεννέ η ομάδα έστρωσε και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις. Φτάσαμε μια ανάσα από το να ανέβουμε απευθείας, πήγαμε στα μπαράζ το πιστέψαμε και κοιτάξαμε στα μάτια μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Παναιτωλικός και φτάσαμε μέχρι το 82’ να έχουμε στα χέρια μας την άνοδο».

Οταν ρωτήθηκε για τον Ηρακλή απάντησε: «Δυστυχώς δεν υπάρχει Ηρακλής. Κάπως πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα, στεναχωριόμαστε όσοι έχουμε παίξει στην ομάδα και βλέπουμε αυτή την κατάσταση. Εζησα ωραία στιγμές στον Ηρακλή και δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφεραν και τα διέλυσαν όλα. Ο Ηρακλής είναι πολύ αδικημένη ομάδα. Στην Ελλάδα με το έτσι θέλω ανεβάζουν και ρίχνουν ομάδες. Δείτε τι έγινε με τη Ξάνθη».