«Συγνώμη μπαμπά που δεν σου αφιέρωσα το πέναλτι, μόνο εσύ πίστευες σε μένα»! Το συγκινητικό μήνυμα του γκολκίπερ του ΑΟΞ Θανάση Χατζή για τον πατέρα του

Το ερασιτεχνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο της Ξάνθης θρηνεί από το πρωί της Δευτέρας την απώλεια του προέδρου της Κεσσάνης Ερασμίου Γιώργου Χατζή.

Το πένθος ακόμα πιο βαρύ στην οικογένειά του με τον γιο του Θανάση, τερματοφύλακα της Κ17 του ΑΟΞ, να προχωρά σε μια συγκλονιστική ανάρτηση για τα πέναλτι που δεν του αφιέρωσε όταν έπρεπε.

Ο νεαρός παίκτης ανέφερε:

Συγγνώμη πατέρα που δεν σου αφιέρωσα το πέναλτι, συγγνώμη που δεν άκουγα την βαριά άποψη σου, συγγνώμη που σε στεναχώρησα με τον άθλιο χαρακτήρα μου μάλλον έπρεπε να γίνει αυτό για να καταλάβω ποσο σημαντικός εισαι για μένα. Πολλοί άνθρωποι επιβάλλεται να σε θυμούνται για όλα όσα τους πρόσφερες, δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανες για μένα και ποσο ιδρωσες για να έρθω στον κόσμο, δεν θα ξεχάσω ποτέ το θάρρος και την δύναμη που μου έδινες όταν ήμουν κομμάτια, δεν θα ξεχάσω τις συμβουλές σου και την βαθιά αντικειμενικότητα σου, θα σai πάντα στις σκέψεις μου, θα σε κουβαλάω πάντα μεσα μου. Πλέον ότι πέναλτι κι αν αποκρουσω θα πηγαίνει στον μοναδικό άνθρωπο που πίστευε σε μένα.
Σ αγαπώ πατέρα
Καλό παράδεισο Άγγελε μου
31/05/2021🙏🏻