Α’ Εθνική: Εκτός οι Ευθυμιάδου και Χασιώτη! Η αποστολή της Βασίλισσας για τη νίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Η Βασίλισσα της Θράκης θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Ποδοσφαίρου.

Η Βασίλισσα ψάχνει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας με αντίπαλο τον επίσης νεοφώτιστο Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που μάχεται κι αυτός για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Απόστολος Κουτρουλός και Ανέστης Αλεξούδης ανακοίνωσαν την 20μελή αποστολή της Βασίλισσας της Θράκης για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Σοφία Ευθυμιάδου και Ιωάννα Χασιώτη αλλά ενσωματώθηκαν οι Κωνσταντίνα Νικολαϊδου και Αγγελική Κορέτσι.

Αναλυτικά: Ζωή-Άννα Σαμαρά, Άννα-Μαρία Καζαντζίδου, Σοφία Γρηγοριάδη, Κωνσταντίνα Νικολαΐδου, Ευαγγελία Κατσαρού, Μαρία Κυριαζίδου, Μαρία Λεντζάκη, Μαρία Άννα Χατζηαντωνίου, Μαρία-Άννα Μαγγοπούλου, Στέλλα Μαυρομάτη, Θεοδοσία Μπουργούτζογλου, Κατερίνα Παρδή, Χριστίνα Σταύρου, Αντωνία Σκούμπρη, Χριστίνα Τόλε, Χρυσούλα Τσακμάκη, Γεωργιά Χατζηαντωνίου, Δροσούλα Σιβούδη, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Ζωή Βλάχου, Αγγελική Κορέτσι.