Ξέσπασμα Βουρδόλη για όσους «λένε» για το νέο Κλειστό και… έστελναν τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης στην Κομοτηνή

Πρωινό ξέσπασμα στο facebook από τον αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης Θεόδωρο Βουρδόλη για το νέο κλειστό της πόλης.

Αναλυτικά, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Βγαίνει ο κάθε ένας (σχετικός η άσχετος το αφήνω στην κρίση σσς) και λέει λέει λέει….
Ο ένας λέει είναι μικρό.. Ο άλλος λέει είναι άσχημο… Ο άλλος λέει κράτα τα λεφτά…

Εγώ λέω να πάτε να ρωτήσετε τα παιδιά και τους προπονητές που στοιβάζονται σε αποθήκες για να κάνουν προπόνησή. Που πάνε σε ακατάλληλους χώρους να στεγάσουν τα αθλητικά τους όνειρα. Που τρέμουν από το κρύο το χειμώνα αφού δεν υπάρχουν ούτε καν τα στοιχειώδη. Και πολλά ακόμη που μπορώ να ξεκινήσω να λέω και να μην τελειώνουν.
Αλλά ξέρετε? Αυτή την κατάσταση την έφτιαξαν όλοι αυτοί που σήμερα λένε λένε λένε.. Που όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που έκαναν ήταν απλώς να λένε. Τους πείραξε προφανώς που πλέον το νέο κλειστό δεν είναι λόγια αλλά είναι ήδη σε δημοπρασία.
Εμείς λοιπόν θέλουμε τα παιδιά μας εδώ στην Αλεξανδρούπολη. Να γυμνάζονται σε σύγχρονα κλειστά γυμναστήρια και όχι επειδή δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε, προτείνουμε τους προπονητές και τους παράγοντες να πάνε να ζήσουν στην Κομοτηνή. Για να μην ξεχνάμε κιόλας τι μας έλεγαν κάποιοι… Ε? Η μήπως το ξεχάσατε κύριοι? Και αν ξεχάσατε μπορώ να σας το θυμίσω πολύ εύκολα αφού όλοι μας τον ακούσαμε τότε να λέει σε αθλητικό παράγοντα της πόλης μας “αν δεν σου αρέσουν οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις να πας να μείνεις στην Κομοτηνή”. Γιατί αυτή την απάντηση έδωσε τότε. Ε?… Μήπως το ξεχάσατε?
Γιαυτό τον λόγο και μόνο δεν ακούμε κανένα από όλους εσάς που δεν θελετε να γίνει το νέο κλειστό και το προχωρήσαμε και το βγάλαμε σε δημοπρασία.
Και τέλος… Επειδή θα αρχίσουν τα διάφορα “ψάρια” πάλι να γράφουν να τους θυμίσω ότι εγώ εξακολουθώ να φοράω…. “σπορτεξ” και αυτή είναι η διαφορά μας.
Καλή σας ημέρα!!!