Νέα παρέμβαση Τσαλίκη: «Για τους Ξανθιώτες η Β’ Εθνική δεν υπήρξε ποτέ, πιο δύσκολος ο Εργοτέλης»

«Ξεκάθαρα εδώ που έφτασαν τα πράγματα, πας για δυο νίκες, να τελειώνεις, να κάνεις τον προγραμματισμό σου και να έχεις περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείς για την συνέχεια».

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης Κώστας Τσαλίκης μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, δυο ημέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Εργοτέλη.

«Για εμένα πιο δύσκολο είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη σε σχέση με αυτό με τον Λεβαδειακό, καθώς έχει παίξει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είναι όμως λάθος να βλέπουμε τα δυο παιχνίδια ως ένα. Ειναι δυο ξεχωριστά παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσουμε και να δούμε μετά το επόμενο αλλά πάντα θέλει προσοχή. Ο Ιωνικός πήγαινε για δυο αποτελέσματα και την πάτησε. Οταν σκέφτεσαι διπλό αποτέλεσμα, χάνεις και τα δύο αποτελέσματα. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στη νίκη επί του Εργοτέλη, αυτό κοιτάμε και τίποτα άλλο αυτήν την στιγμή», πρόσθεσε ο Κώστας Τσαλίκης

Ακόμα, επανέλαβε ότι «για τους Ξανθιώτες που αγαπάνε την ομάδα, η Β’ Εθνική δεν υπήρξε και δεν υπάρχει ποτέ. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να το βλέπω ουτε στα χαρτιά». Μάλιστα, τόνισε ότι «δεν αξίζει σε αυτή τη φανέλα που έχει τον Δημόκριτο ως σήμα να αγωνίζεται σε τέτοιου είδους γήπεδα με μικρές εντός και εκτός εισαγωγικών ομάδες που μόνο ποδόσφαιρο δεν κοιτάνε να παίξουν».

Νωρίτερα ο τιμ μάνατζερ του ΑΟΞ χαρακτήρισε ως… ατυχία το γεγονός ότι η Ξάνθη παίζει τα δυο τελευταία παιχνίδια στην έδρα της σε ένα άδειο εντελώς γήπεδο εξαιτίας των εξτρά μέτρων που ελήφθησαν από την Λίγκα. «Και τα 20 παραπάνω άτομα θα είχαν σημασία να είναι στο γήπεδο, ενώ όλη την χρονιά έχουν γινει τα σόδομα και τα γομορα και ουδείς τιμωρήθηκε ποτέ. Από αυτήν την απόφαση η μόνη ζημιωμένη είναι η Ξάνθη».