«Μεταξύ Λεβαδειακού και Ξάνθης η απευθείας άνοδος αλλά πιο έμπειρη η Λιβαδειά» υποστηρίζει ο Σούλης Παπαδόπουλος

O έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στην liganews και εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην μάχη της ανόδου στην Super League της Ξάνθης και του Λεβαδειακού και εξηγεί γιατί δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Λιβαδειάς!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

Αρχικά αναφέρθηκε για την απ’ ευθείας άνοδο: “Μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, για μένα έχουν και οι τέσσερις ομάδες ελπίδες για την πρώτη θέση. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιες ομάδες που έχουν περισσότερες. Ας ξεκινήσουμε με τον Ιωνικό. Μπήκε με διαφορά έξι πόντων στο mini πρωτάθλημα. Είχε και δύο παιχνίδια στην έδρα του με τους κύριους ανταγωνιστές του, αλλά παρόλο που έπαιζε και για δύο αποτελέσματα, τα έχασε. Δεν το διαχειρίστηκε σωστά και δεν κρατά τη τύχη στα χέρια του. Αυτό που έπαιξε τον κυριότερο λόγο, ήταν η ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Λιβαδειά. Θεωρητικά έχει το ευκολότερο πρόγραμμα. Η Ξάνθη έχει να παίξει με τον Εργοτέλη και την τελευταία παίζει με την Λιβαδειά.

Κατά την γνώμη μου η απ’ ευθείας άνοδο θα παιχτεί ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ξάνθη. Στο μεταξύ τους παιχνίδι. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν σε Χανιά ο Λεβαδειακός και με Εργοτέλη η Ξάνθη γιατί ο Εργοτέλης όταν είναι κρίσιμα τα παιχνίδια δεν μπορεί. Φάνηκε και μέσα στην σεζόν όταν ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις δεν μπορούσε. Ενώ τώρα χωρίς άγχος έφτασε εδώ που έφτασε να κυνηγά την άνοδο.

Συνέχισε με το πως κρίνει τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, αφού είναι και… αήττητος απέναντι στους 3 από τους 4 (ισοπαλία με Ξάνθη και Λεβαδειακό και νίκη με Εργοτέλη): “Η Λιβαδειά είναι πολύ δυνατή. Έχει έμπειρους και καλούς παίκτες. Έλληνες παίκτες που ξέρουν και την κατηγορία. Μου έχει κάνει και την καλύτερη εντύπωση σαν ομάδα. Ξαφνιάστηκα που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Εργοτέλη μετά το διπλό στη Νίκαια την 1η αγωνιστική. Αλλά έχει την τύχη στα χέρια του, με δύο νίκες παίρνει την άνοδο. Την Ξάνθη (με τα Τρίκαλα) αδικούμαστε καθώς έπρεπε να την κερδίσουμε. Είναι έμπειρη ομάδα και αυτή. Ο Ιωνικός έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα, παίζει με τον αδιάφορο Διαγόρα και την τελευταία αγωνιστική με τον Εργοτέλη που μπορεί και αυτός να είναι αδιάφορος. Αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια του. Η πρώτη θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ξάνθη και πιστεύω στο μεταξύ τους ματς, με την ομάδα της Λιβαδειάς να έχει περισσότερη εμπειρία. Όποια ομάδα βγάλει περισσότερο πάθος θα πάρει και την άνοδο”.

Τέλος, αναφέρθηκε για την δεύτερη θέση: “Νομίζω πως όποια ομάδα πάρει την δεύτερη θέση έχει σημαντικές ελπίδες για την άνοδο. Ο Παναιτωλικός δεν δείχνει σταθερότητα και πιστεύω πως σε διπλά παιχνίδια μπορεί να πάρει την άνοδο”.