Ευρωβόλεϊ 2021: «Στόχος το απόλυτο για την πρόκριση» από τον Κουμεντάκη

Την πρώτη της προπόνηση επί Μαυροβούνιου εδάφους πραγματοποίησε η Εθνική Ανδρών ενόψει των τριών τελευταίων αναμετρήσεων για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ 2021.

Οι διεθνείς πραγματοποιήσαν την πρώτη τους προπόνηση σε ένα γήπεδο κόσμημα με εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις και με τους διεθνείς να προετοιμάζονται “πυρετωδώς” ενόψει της πρώτης αναμέτρησης την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Εβρίτης ακραίος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, μίλησε στην σελίδα της ΕΟΠΕ για την εμπειρία των διεθνών από την πρώτη ημέρα στην Ποντγκόριτσα αλλά και τον στόχο της Εθνική Ομάδας.

Αναλυτικά ο Αλεξανδρούπολιτης διεθνής ανέφερε:

 “Είμαστε σε έναν πολύ ωραίο χώρο… Μπράβο στο Μαυροβούνιο που παρέχει μία καταπληκτική πραγματικά εγκατάσταση για τέτοιους αγώνες και σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω covid-19.H μετάβασή μας από την Τιφλίδα στην Ποντγκόριτσα μας έφερε σε πλεονεκτική θέση από τους αντιπάλους μας με τις τρεις νίκες που πετύχαμε. Αυτό όμως δεν πρόκειται να μας επηρεάσει εδώ στο Μαυροβούνιο, καθώς είμαστε ομάδα που «μηδενίζει το κοντέρ»  και θα δώσουμε πάλι τον καλύτερό μας εαυτό για τρεις νίκες, που θα μας στείλουν στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος”.