Τέταρτη ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον ΑΟΞ μετά το παιχνίδι της Νίκαιας

Σε τέταρτη ευχαριστήρια ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση του ΑΟΞ μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Νίκαιας.

Η αρχή έγινε με τρεις την Δευτέρα όπου εκφράζονταν ευχαριστίες στην πρώτη στον Χρυσοχοΐδη, τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά και τον παρατηρητή του αγώνα, στην δεύτερη μερικές ώρες μετά στον δήμαρχο και βουλευτή της Ξάνθης, στην τρίτη στους παράγοντες του Ιωνικού.

Την Τρίτη εκδόθηκε και… τέταρτη ανακοίνωση, αυτή τη φορά με προσωπική υπογραφή αυτήν του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Τάσου Γιαμουρίδη και αναφορά σε συγκεκριμένο ταξίαρχο της ΕΛΑΣ που υπηρετεί στον Πειραιά. Η νέα ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΟΞ έχει ως εξής:

Ο δ/νων σύμβουλος και νόμιμος εκπρόσωπος του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ Τάσος Γιαμουρίδης οφείλει αλλά και επιθυμεί, πέραν της συγχαρητήριας ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ μεταξύ άλλων και για την αστυνομική δ/νση Πειραιώς για την άψογη τέλεση των καθηκόντων της στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού αγώνος ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ της 9-5-2021, να εκφράσει τις προσωπικές του ευχαριστίες και να καταθέσει την εκτίμησή του για τον Ταξίαρχο της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά κ. Κωστάζο Πρωτεσίλαο, επιμελεία του οποίου ελήφθησαν και εφαρμόστηκαν άψογα τα μέτρα τάξης του ανωτέρω αναφερομένου ποδοσφαιρικού αγώνα.
Μετά τιμής 
ο Δ/νων Σύμβουλος
του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ