Γ’ Εθνική: Κρίσιμη στροφή για κορυφή αλλά και μάχες στη ζώνη του υποβιβασμού (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, μια στροφή που ενδέχεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο πρωτοπόρος Ορφέας Ξάνθης φιλοξενείται στις Σέρρες από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και αν καταφέρει να φύγει και από αυτήν την δύσκολη έδρα διατηρώντας το αήττητό του, θα έχει βάλει πλέον γερά θεμέλια για να ολοκληρώσει το θαύμα που ξεκίνησε.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αρη Αβάτου και την Αλεξανδρούπολη στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ιδιαίτερα κρίσιμο εμφανίζεται το παιχνίδι για την γηπεδούχο ομάδα που είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται ανάσα.

Μονόδρομος είναι η νίκη για να διατηρηθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και για την Ελπίδα Σαπών, που υποδέχεται την ΑΕ Αμπελοκήπων. Ο αγώνας αυτός στο ΔΑΚ Κομοτηνής έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δυο ομάδες, μετά τις ήττες τους μεσοβδόμαδα.

Ισως ένα από τα τελευταια της χαρτιά παίζει η Αναγέννηση Θαλασσιάς που παραμένει χωρίς πόντο αλλά ταξιδεύει στην δύσκολη έδρα της ΑΕ Ευόσμου, η οποία προέρχεται από τη νίκη επί της Ελπίδας Σαπών. Τη νίκη θέλει οπωσδήποτε και η ΑΕ Διδυμοτείχου που φιλοξενεί τον Νέστο Χρυσούπολης, ώστε να ξεφύγει από την προτελευταία θέση.

Ολα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 17:00 και οπως πάτα θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ – 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης
Εθνικός Σοχού – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Ελπίδα Σαπών – ΑΕ Αμπελόκηπων Δράμας
ΑΕ Ευόσμου – Αναγέννηση Θαλασσιάς
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Αετός Οφρυνίου
ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης
Πανδραμαϊκός – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-0 α.α.
Άρης Αβάτου – Ένωση Αλεξανδρούπολης