Α2 Γυναικών: Επιστρέφουν οι ακαδημίες του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Την επιστροφή στην ενεργό δράση των ακαδημιών του ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης μετά τις ανακοινώσεις της Πολιτείας.

Η Εβρίτικη ομάδα φαίνεται να μην χάνει χρόνο θέλοντας να εντάξει άμεσα τις μικρές αθλήτριες ξανά στο αθλητικό πλαίσιο και στο άθλημα του βόλεϊ.

Έτσι στις 17 του Μάη, εφόσον ανοίξουν οι ακαδημίες των αθλημάτων, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης θα είναι παρών, περιμένοντας φυσικά τις μικρές αθλήτριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης:

🌴🌴🌴Αρχίζουμε… 🌴🌴🌴ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝΑξιότιμοι γονείς και αγαπημένα μας παιδιά! Επιτέλους συνεχίζουμε… Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις και περιμένοντας τις οδηγίες επανέναρξης από τη ΓΓΑ στις 17/05/2021 θα βρεθούμε ξανα στα γήπεδα. Μετά από μια περίοδο μεγάλης αποχής,θα συνεχίσουμε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας και τους γονείς τους τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Από εσάς θέλουμε καλή διάθεση,χαρά και πείσμα και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.Ετοιμάστε στολές,αθλητικά παπούτσια,επιγονατίδες και να είστε έτοιμες.Οι Προπονητές σας περιμένουν και το αγαπημένο μας άθλημα ξανά στο προσκήνιο. Ετοιμαστείτε..