Γ’ Εθνική: Έκανε την ανατροπή η Αλεξανδρούπολη αλλά ο διαιτητής με δυο πέναλτι και αποβολή στέρησε το τρίποντο κόντρα στον Εύοσμο

Παρότι η Αλεξανδρούπολη έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1 ένα τέταρτο πριν το τέλος του ματς, δεν κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το γήπεδο των Διαβατών απέναντι στην ΑΕ Ευόσμου έχοντας αντιπάλους εκτός των Θεσσαλονικέων και τον διαιτητή Μιχαηλίδη.

Μετά από μια καθαρή ώρα αγώνα όπου οι δυο ομάδες ήταν άσφαιρες, χωρίς μεγάλες φάσεις, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 63′ ανοίγοντας το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπονέρη, που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και αμφισβητήθηκε έντονα από τους Εβρίτες.

Ωστόσο η Αλεξανδρούπολη αφυπνίστηκε με το τέρμα που δέχτηκε και αρχικά ισοφάρισε πέντε λεπτά ωραίο σουτ του Μαλτέζου στο 68′ θυμίζοντας αυτό με τον Ηρακλή και στην συνέχεια πήρε το προβάδισμα με απευθείας πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κώστα Πατσιώρα στο 73′ που αιφνιδίασε τον έμπειρο Μπαϊμάκη.

Πάνω στους πανηγυρισμούς ωστόσο δέχτηκε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκαϊδατζής, που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή δέκα περίπου λεπτά νωρίτερα, με τον Μιχαηλίδη να επηρεάζεται από την κερκίδα και δίνει αυστηρή κάρτα στον Εβρίτη επιθετικό.

Οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα ωστόσο καταφέρουν να ισοφαρίσουν στο 87′ με ένα ακόμα πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής και αμφισβητήθηκε έντονα από τους Εβρίτες, το οποίο εκτέλεσε ο Καρανδρέας με τον Συριτούδη να αποκρούει την μπάλα αλλά αυτή έφτασε στον Δημόπουλο που με ριμπάουντ έκανε το 2-2 μπαίνοντας νωρίτερα από το σφύριγμα του διαιτητή.

Μάλιστα στο φινάλε ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι εις βάρος του Ευόσμου σε σουτ του Κώστα Πατσιώρα που βρήκε το χέρι αμυντικού.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης εκτός των παικτών ήταν ο Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Πέλλας που τα άκουσε και στο φινάλε της αναμέτρησης από τους Εβρίτες. Οι βοηθοί του Αρέστης και Βλαδίκας επίσης από την ίδια ένωση δεν υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη με εξαίρεση την υπόδειξη στην αποβολή του Γκαϊδατζή.

Πλέον η Αλεξανδρούπολη έφτασε τους 10 βαθμούς και υποδέχεται στο κρίσιμο Εβρίτικο ντέρμπι την Μεγάλη Τετάρτη την ΑΕΔ, ενώ η ΑΕ Ευόσμου έχει 7 βαθμούς και αγωνίζεται στην Χρυσούπολη κόντρα στον Νέστο.

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κορμαρής): Μπαϊμάκης, Παχιος, Κύρκου, Πολιανίδης, Μακρόπουλος, Kουλάκου, Ντόκου, Βουτσάς, Εμμανουηλίδης, Καρανδρέας, Μπονέρης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Ζώτος, Κομεσίδης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Α., Τρανόπουλος (63′ Ρουμπιές), Μαλτέζος (78′ Δορουγιδένης), Καρακασίδης (88′ Παπάζογλου), Παγωνίδης (63′ Γκαϊδατζής)