Θετικός ο απολογισμός του Τάσου Βλασακίδη στον πάγκο της γερμανικής Μόντορφ

Άκρως επιτυχημένη η χρονιά στον πάγκο της Μόντορφ για τον πρώην προπονητή του ΑΟ Νέας Βύσσας Τάσο Βλασακίδη.

Ο Εβρίτης προπονητής βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της Γερμανικής ομάδας με την οποία πέρυσι, στην πρώτη τους χρονιά στην Β’ Γερμανίας, τερμάτισε στην εντέκατη θέση.

Η φετινή χρονιά για την ομάδα του Τάσου Βλασακίδη έκλεισε με την εκτός έδρας νίκη με 1-3 επι της Βάρνεμουντ και με την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Γερμανίας.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Εβρίτη τεχνικό, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά λέγοντας τα εξης: “Η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη για την ομάδα μου, αν σκεφτεί κανείς πως πέρσι στην πρώτη μας σεζόν στη 2η κατηγορία, τερματίσαμε 11οι. Ο στόχος μας φέτος ήταν να βρεθούμε κάπου στη μέση των 13 ομάδων και κατορθώσαμε με πολύ δουλειά και αφοσίωση να τερματίσουμε στην 4η θέση! Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός από όλους και ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν, για την οποία είμαστε σχεδόν έτοιμοι σε θέματα ρόστερ και σχεδιασμού!”.

Ο έμπειρος προπονητής συμπλήρωσε: “Επίσης να τονίσω ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ομάδα (αθλητές, προπονητές, διοίκηση) έδειξαν φοβερή υπευθυνότητα και συνέπεια σε ότι αφορά τα μέτρα προστασίας και έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να μην μας λείψει τίποτα, για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας!”.