Γ’ Εθνική: Λύγισε δις από την άσπρη βούλα η Αναγέννηση Θαλασσιάς από το Παραλίμνιο

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα γνώρισε η Αναγέννηση Θαλασσιάς που ηττήθηκε με 0-2 από την δυνατή ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου και καλείται στις επόμενες αγωνιστικές να αναζητήσει τον πρώτο της βαθμό (ή βαθμούς) στο πρωτάθλημα.

Αφενώς και πλέον η πίεση για τους βαθμούς είναι μεγαλύτερη για την ομάδα της Θαλασσιάς, από τη στιγμή που έχει μείνει ουραγός του 1ου ομίλου με διαφορά 4 βαθμών από τον 14ο και προτελευταίο Άρη Αβάτου.

Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι εύτηχησαν να πετύχουν τον σκοπό τους, που ήταν ένα γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε μόλις στο 5′, όταν σε ανατροπή του Παπαδόπουλου στην περιοχή ο Κατσίνης υπέδειξε το σημείο του πενάλτι, με τον Γκαϊδαρτζή να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 0-1. Η Αναγέννηση είχε ευκαιρία για άμεση ισοφάριση, καθώς στο 7′ από κόρνερ του Καλαϊτζή και την κακή απομάκρυνση της άμυνας του Παραλιμνίου, ο Εφέντης έκανε το πλασέ στην κίνηση που ωστόσο η μπάλα βρήκε στον Γκαϊδαρτζή και έφυγε κόρνερ.

Γενικότερα, στη συνέχεια του ημιχρόνου δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιοσημείωτο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για φάσεις, ωστόσο να έχουν πρόβλημα στην τελική πάσα.

Στο ξεκινήμα του δευτέρου ημιχρόνου η Αναγέννηση είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της, το Παραλίμνι όμως είχε την πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης, με την κεφαλιά του Γκαϊδαρτζή στο 50′ που όμως μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασίου. Στο 51′ ήταν σειρά της Αναγέννησης να απειλήσει, με τον Παπαστεφάνου, ο οποίος αφού υποδέχθηκε ωραία στην περιοχή έκανε το σουτ, το οποίο όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γιαννακίδη.

Στο 56′ ο Απόλλων έχασε κλασική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τερματά του, όταν ο Χατζάκος έκλεψε από λάθος της άμυνας, μπήκε στην περιοχή και έκανε την παράλληλη προς τον Γκαϊδαρτζή το σουτ του οποίου από κοντά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 61′ από μία φάση που ξεκίνησε από την άμυνα, ο Καρυοφύλλης μοίρασε στον Γούλα ο οποίος έκανε το γυρισμα, με τη μπάλα να φτάνει στον προωθημένο Χατζάκο· το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Αθανασίου.

Στο 71′ η ομάδα του Παραλιμνίου κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, σε τράβηγμα του Σαρηγιαννίδη στον Σοφιανό. Την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβε ο Γκούμας, ο οποίος νίκησε τον Αθανασίου για το 2-0.

Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα τίποτα δεν άλλαξε, με την Αναγέννηση να προσπαθεί να βγάλει αντίδραση χωρίς επιτυχία και τον Απόλλωνα να διαχειρίζεται σχετικά άνετα το προβάδισμα του.