Συμμετοχή του Αρίωνα Ξάνθης σε σεμινάριο επιμόρφωσης αθλητικών στελεχών

Η σύλλογος του Αρίωνα Ξάνθης έλαβε μέρος σε σεμινάριο επιμόρφωσης αθλητικών στελεχών και εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο Νατάσα Μακρή.

Η ίδια αναφέρει στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Στις 16, 18 και 23 Μαρτίου 2021, ο σύλλογός μας, έλαβε μέρος σε σεμινάριο επιμόρφωσης αθλητικών στελεχών. Εκπροσωπήθηκε από εμένα την ίδια, ως πρόεδρος του συλλόγου, γεγονός που με τιμά ιδιαίτερα. Ο στόχος της συμμετοχής ήταν να ενημερωθούμε, από ειδικούς για την άσκηση χρηστής διοίκησης, σύννομης λειτουργίας, καλύτερης οργάνωσης του συλλόγου, θετικής διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, σωστής τήρησης βιβλίων.
Παράλληλα με τις αγωνιστικές επιτυχίες, γεγονός που εκπέμπει υγεία ως προς την αθλητική λειτουργία, πρέπει ένα σωματείο, να διέπεται από πλήρη διαφάνεια και στον διοικητικό τομέα. Αυτόν τον σκοπό, εξυπηρέτησε η συμμετοχή μας στο σεμινάριο.
Την επιμόρφωση διοργάνωσε το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Τμήματος
Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σεσυνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Ολυμπιακό ΑθλητικόΚέντρο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
H συμμετοχή υπήρξε εντυπωσιακή καθ’ όλη τη διάρκεια και των τριών ημερώντων σεμιναρίων, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας τηςδιαδικτυακής πλατφόρμας, μέσω της οποίας μεταδόθηκαν τα σεμινάρια.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των εγγραφών ξεπέρασε τις 2.000.
Η μεγάλη ανταπόκριση των αθλητικών συλλόγων, σημαίνει ότι υπάρχει ισχυρή θέληση για νομιμότητα και διαφάνεια, από όλους.»
Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία Νατάσα Μακρή