Με Μασιά στον πάγκο η ΑΕ Λεμεσού σήκωσε το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας

Μεγάλες στιγμές ζει η Γυναικεία ομάδα της ΑΕ Λεμεσού καθώς μετά από 9 χρόνια και τον τελευταίο τίτλο της κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος, έχοντας τον Στέλιο Μασιά στον πάγκο της.

Ο Στέλιος Μασιάς είναι πρώην αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής και γιός του Ανδρέα Μασιά, πρώην αθλητή τόσο της ΑΕ Κομοτηνής όσο και του ΓΑΣ Κομοτηνή στο βόλεϊ αλλά υπήρξε και προπονητής των δύο αυτών ομάδων, κυρίως της ΑΕ Κομοτηνής όπου μαζί έκαναν τρία χρόνια το ταξίδι στην Α1 Ανδρών με την αξέχαστη νίκη με ανατροπή από 0-2 επί του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να έχει περάσει και από την θέση του καθηγητή στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Η οικογένεια Μασιά και ειδικότερα ο Ανδρέας έζησαν πολλά χρόνια στην Κομοτηνή από το 1977 μέχρι και το 2012 όταν και μετακόμισαν μόνιμα στην Κύπρο. Τέλος, ο Ανδρέας θεωρείται και ο Δάσκαλος του βόλεϊ της Κομοτηνής, φέρνοντας το αγαπημένο άθλημα στην πόλη της Ροδόπης.

Πλέον, ο Στέλιος Μασιάς είναι προπονητής της ΑΕ Λεμεσού στις γυναίκες και οδήγησε την Κυπριακή ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος έπειτα από το 2011-2012 και το τελευταίο τρόπαιο της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός με την νίκη 2-3 στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού της ομάδας κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση μια στροφή πριν το τέλος των πλέι οφ.