Γ’ Εθνική: Με πρωταγωνιστή τον Εμρέ η επικράτηση της Ελπίδας Σαπών επί της ΑΕ Διδυμοτείχου

Ένα σημαντικό τρίποντο παραμονής με σκορ 2-1, πήρε η Ελπίδα Σαπών επί της ΑΕ Διδυμοτείχου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με πρωταγωνιστή τον Εμρέ που ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων των γηπεδούχων, κόντρα στην πρώην ομάδα του στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των Σαπών άνοιξε το σκορ στο 35′ με τον Ρομπέρ να κάνει μια σέντρα και τον Εμρέ με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 50′ και πάλι με τον Εμρέ που έφυγε στη πλάτη της άμυνας εκμεταλλευόμενος μια μπαλιά του Βάσκου και σκόραρε. Στην φάση αυτή υπήρξαν πάντως έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Λίγο πριν το δεύτερο τέρμα οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια ευκαιρία να σκοράρουν, όταν στο 48′ ο Βάσκος βγήκε σε τετ ατετ, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ.

Από την άλλη η ομάδα του Διδυμοτείχου είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, με μια κεφαλιά του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Γκιντίδη στο 20′, αλλά δε τα κατάφερε. Επίσης σε ένα σουτ του Βαγγέλοφ η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά καταλήγοντας στο δοκάρι του Νταφόπουλου. Αυτό που δεν κατάφεραν ωστόσο σε αυτές τις δυο φάσεις το πέτυχε στο 79′ ο Γιαννόπουλος που με σουτ χρίστηκε σκόρερ και μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της ΑΕΔ, αποτέλεσμα που παρέμεινε και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός στο 12′ του Ανδρέα Ζήκου, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο. Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο και ένα σαφώς πιο έντονο δεύτερο, με το παιχνίδι να αποκτά άγρια ομορφιά στο τελευταίο δεκάλεπτο και τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες με κορυφαία το σουτ του Εμρέ προ κενής εστίας με την μπάλα να καταλήγει άουτ στο 89΄ και το σουτ του Λίτσκα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με την ίδια κατάληξη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δρακίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σαββόγλου και Εμίν Ογλού, οι οποίοι άφησαν με πολλά παράπονα τους Εβρίτες. Την επόμενη αγωνιστική η Ελπίδα Σαπών που έφτασε τους 7 βαθμούς θα αγωνιστεί στην Ξάνθη κόντρα στο Άβατο, ενώ η ΑΕΔ που έχει 3 μόλις βαθμούς θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Ζήκος (12′ Κωσταρέλης), Φούντας, Εμρέ (93΄ Παγώνης), Τριαντόπουλος (46′ Τοπάλι), Μπόζης (77′ Σίψας), Βάσκος, Ρομπέρ
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης (77′ Γκαϊδατζής), Γκιντίδης, Πατιαλάκας, Σταματόπουλος, Τζελέπης (55′ Γιαννόπουλος), Γκασίδης (55′ Παπούδης), Λίτσκας, Βαγγέλοφ (92′ Σιναπίδης), Βαρσαμίδης