Γ’ Εθνική: Πρώτο γκολ αλλά ήττα με ανατροπή για τη Θαλασσιά από τον Νέστο Χρυσούπολης

Την ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Θαλασσιάς στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αφού παρά το γεγονός πως προηγήθηκε τελικά δέχθηκε την ολική ανατροπή του σκορ από τον Νέστο Χρυσούπολης και μάλιστα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 29′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της, του Γιάννη Καζάκη, το οποίο υποδείχθηκε για χέρι μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα από αριστερά. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα της ομάδας στην κατηγορία και πλέον ψάχνει και τον πρώτο της βαθμό ή βαθμούς.

Ο Νέστος συνέχισε να πιέζει με επιθέσεις κυρίως από τις πτέρυγες, αλλά κατάφερε να ισοφάρισει με στημένη φάση στο 40′, μετά από φάουλ του Μενίκου και ωραία κεφαλιά του πρώην παίκτη Καβάλας, Πανθρακικού και Έβρου Σουφλίου Τάσου Φραγκούλη.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Νέστος κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, με τον Γεωργιάδη να μπαίνει κατά μέτωπο στην περιοχή και να ανατρέπεται, με τον Κομοτηναίο διαιτητή Λάπατα να δίχνει την άσπρη βούλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση Θαλασσιάς προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με βαθιές μπαλιές, ενώ μετά το 80′ κέρδισε αρκετά φάουλ και κατάφερε να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή. Σε ένα από αυτά τα γεμίσματα στο 88′ η μπάλα απομακρύνθηκε με μεγάλη υπερένταση από τους αμυνόμενους στο δεύτερο δοκάρι, με το τελικό 1-2 να μένει μέχρι το τέλος, παρά τις πολλές καθυστερήσεις που κρατήθηκαν στο παιχνίδι, δικαίως λόγω των συνεχόμενων διακοπών.

Την επόμενη αγωνιστική η Θαλασσιά παίζει δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι και υποδέχεται τον κακό φέτος Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενω ο Νέστος επίσης εντός έδρας φιλοξενεί σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής τον Ηρακλή. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάκης Λάπατας της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Δανδανίδη και Δόδογλου επίσης από την Ροδόπη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Κουτρουλός): Θ. Αθανασίου, Καλαϊτζής, Σαρηγιαννίδης, Κουτίνης, Γκριγκοριάν (75′ Κουτσομιχάλης), Παπαστεφάνου, Τουργαίδης. (52′ Σταύρου), Εφεντόπουλος, Ορφανίδης, Καζάκης (77′ Κωφίδης), Εφέντη
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Χατζηστάθης): Ν. Αθανασίου, Ποδαράς (69′ Ρέμπας), Μπουτζουρόγλου (90+2′ Κλοκίδης), Γαβριήλ, Φραγκούλης, Δόντσος, Γεωργιάδης (78′ Αρμάντο), Μενίκου (69′ Τσάκωνας), Μπαϊκαρά, Τζαμπέγια, Μπλιός