«Επίσκεψη» των οργισμένων XanthiFans στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης μετά τη νέα γκέλα στα Τρίκαλα

Μπορεί από την ΠΑΕ Ξάνθη να μην βρήκε κάποια επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση της Πέμπτης, μια ημέρα μετά τον αγώνα στα Τρίκαλα, ωστόσο πιθανότατα αυτό δεν ήταν μόνο λόγω του ότι κατά βάση η προπόνηση αυτή αφορούσε την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα.

Μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα εκεί, στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΞ βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης και ορισμένοι (μάλλον οργισμένοι) XanthiFans. Εμφανίστηκαν στο πάρκινγκ και ζήτησαν τα… ρέστα από τους ποδοσφαιριστές για την κάκιστη εμφάνισή τους στα Τρίκαλα, η οποία αφήνει κατά πάσα πιθανότητα εκτός πρωτιάς και απευθείας (επ)ανόδου τον ΑΟΞ.

Λέγεται ότι προς συγκεκριμένους ειδικά παίκτες ακούστηκαν αρκετά… «γαλλικά», ενώ από τις αποδοκιμασίες τους δεν ξέφυγαν ούτε και τα στελέχη της ομάδας που βρίσκονταν στο προπονητικό (ουδείς όμως από την διοίκηση). Σε ρόλο πυροσβεστικό έσπευσαν πρώτα οι αρχηγοί Γιάννης Στάθης, Ανδρέας Τάτος και Τάσος Παπάζογλου.

Γρήγορα πήγαν εκεί και μίλησαν στους οπαδούς και προσπάθησαν να δικαιολογήσουν καταστάσεις και να δώσουν εξηγήσεις και κυρίως να κατευνάσουν τα πνεύματα ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος Ανέστης Τσετινές και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης.

Μάλιστα, προς τους οργανωμένους φιλάθλους κατευθύνθηκε και είχε συνομιλία μαζί τους και ο προπονητής Μπάμπης Τεννές, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί το αήττητό του στον πάγκο του ΑΟΞ από τότε που ανέλαβε την ομάδα, δίνοντάς τους την προσωπική του δέσμευση ότι η ομάδα θα παλέψει ώστε τουλάχιστον μέσω των μπαράζ να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή στην Α’ Εθνική.