Aγνοείται ο MVP του ΑΟΞ στα Τρίκαλα πάνω από 40 ώρες μετά την «ψηφοφορία»!

Περισσότερες από 40 ώρες έχουν περάσει από το τέλος του αγώνα της Ξάνθης μέσα στα Τρίκαλα και την στιγμή που η ΠΑΕ ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει τον πολυτιμότερο της ομάδας, όπως έχει καθιερώσει μετά από κάθε ματς, αλλά ακόμα αναμένουμε το αποτέλεσμα.

Λίγα λεπτά μετά την λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης στην Θεσσαλία, ζητήθηκε όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια από το φίλαθλο κοινό, να αναδείξει με την ψήφο του τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης.

Συνήθως μετά από 45 λεπτά με μια ώρα από την έναρξη της ψηφοφορίας που γίνεται με τα σχόλια του κόσμου κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, ανακοινωνόταν η επιλογή του κόσμου για τον MVP, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε.

Αξιοσημείωτο είναι πως αρκετοί φίλαθλοι εκνευρίστηκαν με όλη την διαδικασία, αφού τους ζητήθηκε να ψηφίσουν μετά από μια αναμέτρηση που η ομάδα έδειξε απογοητευτική εικόνα σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ενώ αρκετά επικριτικά σχόλια διαγράφηκαν από την δημοσίευση, κάτι που όπως ανέδειξε σε προηγούμενο άρθρο του το ThrakiSportS, μπορεί να έγινε είτε από τους ίδιους τους χρήστες, είτε ενδεχομένως από την ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται επίσης πως το περασμένο Σάββατο, μετά την γκέλα με την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, είχε ζητηθεί η ίδια ψηφοφορία και σχεδόν μετά από 1 ώρα ανακοινώθηκε ο ως πολυτιμότερος ο Κώστας Θυμιάνης, κάτι που φυσικά ήταν ειρωνικό, αφού ο νεαρός καθόλα εξελίξιμος μέσος σε εκείνο το ματς είχε κάνει το λάθος στο γκολ της ισοφάρισης και στην συνέχεια αποβλήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά επικριτικά σχόλια σε βάρος του.

Λίγες ώρες μετά είχε διαγραφεί τελείως τόσο το ποστ της ανακοίνωσης από το facebook (όχι όμως από το instagram όπου βρίσκεται μέχρι και τώρα), όσο και αυτό που ψήφιζε ο φίλαθλος κόσμος. Πάντως, στο ματς στα Τρίκαλα δεν έχει διαγραφεί ακόμα η δημοσίευση της ψηφοφορίας, αλλά σχεδόν δύο 24ωρα μετά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί το αποτέλεσμα για να μάθουμε επισήμως ποιος είναι ο… περιζήτητος MVP της αναμέτρησης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο