«Αόρατο χέρι» διαγράφει τα σχόλια των οπαδών του ΑΟΞ για την ανάδειξη του MVP στα Τρίκαλα

Λένε ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Στην Ξάνθη το έκαναν. Όχι μόνο με το δεύτερο σερί σραβοπάτημα απέναντι σε θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο. Αλλά και με την έμπνευση να ζητηθεί από τον κόσμο να ψηφίσει τον MVP της ομάδας της Θράκης στην λευκή ισοπαλία στα Τρίκαλα.

Τέσσερις ώρες μετά ο MVP αυτός δεν έχει αναδειχθεί. Την ίδια στιγμή, αν και στην σχετική ανάρτηση κατεγράφησαν πάνω από 40 σχόλια, είναι μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών αυτά που μπορεί καποιος να διαβάσει. Τα υπόλοιπα έχουν εξαφανιστεί.

Την προηγούμενη φορά ο κόσμος τρόλαρε την έμπνευση των ιθυνόντων της ομάδας κα ανέδειξε MVP τον Θυμιάνη, που έκανε το λάθος στην ισοφάριση και δέχτηκε και κόκκινη κάρτα στο τέλος. Κάτι αντίστοιχο άρχισε να συμβαίνει και μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα.

Η διαφορά είναι ότι τότε ο Θυμιάνης αναδείχθηκε MVP και εν τέλει, μπροστά στην γελοιότητα της κατάστασης, σβήστηκαν τόσο η ανάρτηση που καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει τον MVP όσο και η ανάρτηση της ανάδειξης του MVP, ο οποίος πάντως έγραψε και δεν ξέγραψε: αναδείχθηκε και ανακηρύχθηκε ο Θυμιάνης.

Αυτή τη φορά, τέσσερις ώρες μετά, MVP δεν έχει αναδειχθεί ενώ συνήθως η ανακοίνωση γινόταν δυο ώρες μετά. Θεωρητικά ο κόσμος μπορεί ακόμα να ψηφίσει. Κάποιοι το κάνουν. Ωστόσο ως δια μαγείας τα πιο πολλά σχόλια λίγο μετά.. εξαφανίζονται.

Για να εξαφανιστούν σχόλια στο facebook δυο τρόποι υπάρχουν. Ο ένας είναι να τα σβήσει αυτός που τα έγραψε. Ο δεύτερος είναι να τα σβήσει ο διαχειριστής του προφίλ στο οποίο γίνονται, εν προκειμένω ο διαχειριστής των social media της Ξάνθης.

Αν συμβαίνει το δεύτερο (να γράφουν και να σβήνουν μαζικά πάντως τα σχόλιά τους οι ίδιοι οι οπαδοί φαντάζει δύσκολο), τότε δεν θα μιλάμε για κίνηση που όπως είχε σχολιάσει το ThrakiSportS το περασμένο Σάββατο, είναι στα όρια της λογοκρισίας. Αλλά για καραμπινάτη λογοκρισία.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί βρίσκουν διεξόδους σε άλλες αναρτήσεις για να σχολιάσουν αυτα τα κακώς κείμενα…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.