Κατέβηκαν από την ΠΑΕ Ξάνθη οι αναρτήσεις για την ψηφοφορία και την ανάδειξη του Θυμιάνη ως MVP

Κατέβηκε από την επίσημη σελίδα του ΑΟΞ στο facebook η ανάρτηση με την φωτογραφία του Κώστα Θυμιάνη, που είχε ψηφιστεί ως MVP ειρωνικά από τους φίλους της ομάδας της Ξάνθης.

Παράλληλα, κατέβηκε και η ανάρτηση για την ψηφοφορία, όπου άφηναν οι φίλοι του ΑΟΞ τα σχόλιά τους για το ποιος είναι ο MVP μέσω των οποίων και αναδείχθηκε ο νεαρός παίκτης ως κορυφαίος της αναμέτρησης.

Eίναι μια κίνηση που ενδεχομένως να κρίνεται απολύτως ορθολογική από την ΠΑΕ, κυρίως για την προστασία νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας. Βέβαια η ζημιά έγινε και το καλύτερο θα ήταν να μην είχε ανέβει ποτέ ούτε να ζητηθεί ποτέ από τους φιλάθλους να ψηφίσουν MVP σε αναμέτρηση όπου ο ΑΟΞ άφησε στην έδρα του δυο πολύτιμους βαθμούς με τον ουραγό.

Θα μπορούσε να ειπωθεί… κάλλιο αργά παρά ποτέ, αλλά ενδεχομένως η κίνηση αυτή να προκαλέσει μεγαλύτερο ντόρο και αντιδράσεις, γιατί κινείται στα όρια της λογοκρισίας των οπαδών, που σε ορισμένες περιπτώσεις πάντως έγραφαν αρκετά βαριές κουβέντες. Είναι άγνωστο ποιος έδωσε την εντολή να κατέβουν οι δυο αυτές αναρτήσεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (22:40), μπορεί οι αναρτήσεις να κατέβηκαν από το facebook της ΠΑΕ Ξάνθη αλλά όχι και από το instagram, κάτι που ενδεχομένως να γίνει τα επόμενα λεπτά.