Βρέθηκε στα Τρίκαλα για την «ΑΟΞάρααα» ο αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης (+photos)

Η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν έχει ακόμα αρθεί, ωστόσο ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης βρήκε τον τρόπο να βρεθεί κοντά στον ΑΟΞ.

Ο ίδιος πήγε με δικό του μέσο στην Θεσσαλία (όχι δηλαδή με την αποστολή της ομάδας, για να μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις), την ίδια στιγμή που μέλη της διοίκησης του ΑΟΞ δεν κατάφεραν να πάνε με εξαίρεση τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Τάσο Γιαμουρίδη (ακόμα και ο Ανδρέας Γκλαβίνης έμεινε στην Ξάνθη).

Μάλιστα, ο Φανουράκης φρόντισε να διαφημίσει αυτήν την παρουσία του στο γήπεδο των Τρικάλων με μια ανάρτηση στο facebook. Το πως πήγε εκεί διασχίζοντας έξι νομούς, ενώ κανονικά απαγορεύεται να φεύγεις από τα όρια της κάθε περιφερειακής ενότητας λόγω Covid; Πολύ απλά, επειδή το ταξίδι ήταν… υπηρεσιακό.

Ο Φανουράκης με την ιδιότητα του αναπληρωτή δημάρχου και αυτήν του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ξάνθης συναντήθηκε στα Τρίκαλα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου. «Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Δήμαρχό μας Μανώλη Τσέπελη και τον Θεσσαλό Δήμαρχο«, διαρρέουν από τον Δήμο Ξάνθης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό των έξυπνων πόλεων, όπου στην νέα αυτή ψηφιακή εποχή, οι νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μας οδηγούν σε καινοτόμες, έξυπνες και ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις. Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα που αφορούν στην κοινωνική και προνοιακή πολιτική των ΟΤΑ, ανταλλάσσοντας απόψεις για πιθανή συνεργασία των Δήμων σε επιμέρους τομείς.

Στη συνέχεια και δοθείσης της ευκαιρίας ο Ξανθιώτης αντιδήμαρχος μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων των Τρικάλων Έφη Λεβέντη παρακολούθησε τον αγώνα ΑΟ Τρίκαλα- ΑΟ Ξάνθη για την 19η αγωνιστική της Super League 2. «Μπορεί το παιχνίδι να μην ανέδειξε νικητή, ωστόσο ο Φανουράκης απέκτησε την αίσθηση πως οι δύο Δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μερικές… ενδιαφέρουσες φάσεις στο ‘’γήπεδο’’ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς όφελος των Δημοτών», σχολίασε το xanthinews.

Πάντως γεγονός είναι ότι ο Μανώλης Φανουράκης μόνο γούρι δεν έφερε στην ομάδα του, αφού ο ΑΟΞ (ή η ΑΟΞάραααααααα όπως έγραψε ο ίδιος) άφησε στα Τρίκαλα άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς. Αλλά πριν σπεύσει ο οποιοσδήποτε να τον κατηγορήσει για γκαντέμη, ας γνωρίζει ότι αφενός ο αντιδήμαρχος απουσίαζε από την εξέδρα του Xanthi FC Arena το περασμένο Σάββατο και αφετέρου ότι… ό,τι γούρια και αν έχεις, τι να σου κάνουν, αν δεν μπορούν να παίξουν μπάλα οι παίκτες και δεν μπορούν να αναπτύξουν παιχνίδι και να βάλουν γκολ απέναντι σε μια αποδυναμωμένη από τον Covid και αρκετά κατώτερη στην βαθμολογία ομάδα;