Καμία ομάδα της Θράκης στις 14 πιο δημοφιλείς της χώρας! Στο 1% όλων των υπολοίπων οι οπαδοί τους

Καμία ομάδα της Θράκης, ούτε ο ΑΟΞ, ούτε ο Πανθρακικός ούτε προφανώς αυτές που είναι σε πιο μικρές κατηγορίες, δεν περιλαμβάνεται στις 14 πιο δημοφιλείς της χώρας.

Αυτές οι 14 ομάδες υποστηρίζονται από το 99% των Ελλήνων σύμφωνα με έρευνα της Alko σε πανελλαδικό δείγμα 2.000 ατόμων που παρουσιάζεται από την εκπομπή Total Football στο Open.

Ως πιο δημοφιλής ελληνική ομάδα εμφανίζεται ο Ολυμπιακό με 28% και λίγο πίσω είναι ο Παναθηναϊκός με 26%. Στο 18% είναι ο ΠΑΟΚ και στο 13% στην ΑΕΚ που συμπληρώνει την τετράδα.

Από εκεί και πέρα το χάος, αφού στην 5η θέση είναι ο Αρης αλλά με μόλις 3%. Στο 1,5% είναι ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα, Ατρόμητος και στο 1% Απόλλων Σμύρνης, Βολος, Λαμία. Στο 0,5% ειναι ο Παναιτωλικός και πιο κάτω όλες οι υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες όλες μαζί πιάνουν 1%.

Κοινώς, στα 2.000 άτομα της έρευνας δεν βρέθηκαν 10 για να πουν την Ξάνθη ή τον Πανθρακικό ή τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ή την Ορεστιάδα ή την Καβάλα ή την Δόξα Δράμας ή τον Πανσερραϊκό ή οτιδήποτε άλλο. Ουτε καν τον Ηρακλη!!! Ή τον Πανιώνιο.

Βρέθηκαν όμως 10 από τους 2.000 που είπαν Παναιτωλικό, 20 που είπαν… Βόλος (όχι Ολυμπιακός Βόλου ή Νίκη Βόλου αλλά ΝΠΣ Βόλος), Λαμια, Απόλλων Σμύρνης και 30 που εξέφρασαν προτίμηση για Αστέρα Τρίπολη ή Ατρόμητος Περιστερίου ή ΑΕΛ, ΟΦΗ, ΠΑΣ…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.