Κήρυγμα οργανωμένων σε Μάνταλο, ξέσπασε σε κλάματα ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ

Όπως είναι ήδη γνωστό, 3-4 οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ «μπλόκαραν» τους παίκτες πριν μπουν στα αποδυτήρια, μετά την ντροπιαστική ήττα με 1-5 από τον Ολυμπιακό, και τους ζήτησαν τα ρέστα για την εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος βγήκε μπροστά και ανέλαβε την μεγαλύτερη ευθύνη, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία, άκουσε να του λένε έχοντας σκυμμένο το κεφάλι: «αν θες να είσαι αρχηγός της ΑΕΚ, πρέπει να το δείχνεις μέσα στο γήπεδο».

Ο Μάνταλος ξέσπασε σε κλάματα μετά από το σκηνικό, όπως αναφέρει σειρά μέσων ενημέρωσης όπως το sdna, πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί για την Ένωση, αφού οι παίκτες φαίνονται να είναι φανερά εκνευρισμένοι με το… άδειασμα του Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ισπανό κόουτς ξέσπασε: «Αν δεν μπορεί να μας βοηθήσει, αν δεν μας πιστεύει, τότε γιατί κάθεται; Να φύγει»

Γενικότερα, η τάση των αποδυτηρίων δεν είναι πλέον υπέρ του Χιμένεθ και η διοίκηση που δεν έχει καμία έτοιμη λύση, πλην αυτής του υπηρεσιακού Νίκου Παναγιωτάρα, είναι σε αδιέξοδο.