O Λίνος Χρυσικόπουλος στο διαδικτυακό φιλικό του Αρίωνα Ξάνθης με την ΑΕ Κομοτηνής

Ο διεθνής φόργουορντ της ΑΕΚ Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν καλεσμένος στην τηλεδιάσκεψη του Αρίωνα με την ΑΕ Κομοτηνής, που ετκός των παιδιών των ακαδημιών συμμετείχε ο Βασίλης Στοάκης, η Νατάσα Μακρή και ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος.

Εκτός των άλλων, ο Χρυσικόπους αναφέρθηκε στο all star game της Ξάνθης το 2009, που συμμετείχε στην ομάδα των Νέων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο διεθνής αθλητής της ΑΕΚ Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν ο καλεσμένος στο πρώτο διαδικτυακό φιλικό του Αρίωνα Ξάνθης με την ΑΕ Κομοτηνής στην πλατφόρμα του Webex και συγκεκριμένα των τμημάτων U11 το απόγευμα της Κυριακής. Την διαδικτυακή κουβέντα προλόγησε η πρόεδρος του Αρίωνα κ. Νατάσα Μακρή η οποία μίλησε για την αξία που έχει ο αθλητισμός σε συνδυασμό με το σχολείο ενώ έκανε ειδική αναφορά στην επέτειο των 53 χρόνων από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου από την ΑΕΚ.
Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, προπονητής του Αρίωνα ήταν ο εμπνευστής της προσπάθειας, καλωσόρισε τον Βασίλη Στοάκη και τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση τους να μιλήσει στα παιδιά των δύο ομάδων.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να ξεκινήσει την ενασχόληση του με το μπάσκετ, αναφέροντας τους μπασκετικούς του σταθμούς κάνοντας ειδική μνεία για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χαρακτηρίζοντας το «ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή να αγωνίζεται με το εθνόσημο». Ερωτηθείς από τα παιδιά των συλλόγων στάθηκε στη σημασία που έχει η σκληρή δουλειά, η υπομονή και επιμονή τονίζοντας πως «αν το θέλεις πολύ, μία μπάλα και μία μπασκέτα είναι αρκετά για να κυνηγήσεις τα όνειρα σου». Παράλληλα θυμήθηκε το all star game της Ξάνθης, που ήταν το πρώτο του μεγάλο μπασκετικό ραντεβού αγωνιζόμενος στην ομάδα των νέων ενώ κλείνοντας ευχήθηκε να επιστρέψουμε όλοι σύντομα στην καθημερινότητα και να υπάρξει στο μέλλον και δια ζώσης συνάντηση με τους δύο συλλόγους.
»

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, γένι και κείμενο