Europa League: Χειροκρότημα Τόρο για τη νέα νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Emirates

O OΛυμπιακός με σπουδαία εμφάνιση επικάτησε με 0-1 της Άρσεναλ στο Λονδίνο και πήρε το τρίτο διαδοχικό διπλό στα μεταξύ τους ευρωπαϊκά παιχνίδια, ωστόσο αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League μετά το εις βάρος του 3-1 στο «Καραϊσκάκης».

Ο Ξανθιώτης τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης ξέσπασε σε χειροκροτήματα μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων έκανα ότι μπορούσαν για να ανατρέψουν ένα… απαγορευτικό σκορ, χωρίς εν τέλει να το καταφέρουν, παίρνοντας ωστόσο μια ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Άλλοστε και ο Τόρο ήταν ένας από αυτούς που πίστεψαν στην ολική ανατροπή, ενώ έχει αντιμετωπίσει την Άρσεναλ αρκετές φορές στο παρελθόν σαν παίκτης του Ολυμπιακού, είτε για τους ομίλους του Champions League, είτε για τα νοκ άουτ του Europa League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ελ Αραμπί στο 51′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ που κόντραρε στον Γκάμπριελ και εξουδετέρωσε τον Λένο, ενώ το 0-1 έμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.