Volley League: Εύκολη νίκη του ΠΑΟ επί του Φίλιππου Βέροιας! Μικρή συμμετοχή Μούχλια

Πρώτη νίκη μετά την επιστροφή του από την καραντίνα λόγω COVID19 σημείωσε ο Παναθηναϊκός, κερδίζοντας τον Φίλιππο Βέροιας για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική.

Οι πράσινοι, όπως ήταν λογικό, δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση λόγω της απουσίας τους από αρκετές προπονήσεις αλλά παρ΄ όλα αυτά κατάφερε να ξεπεράσει του ανεβασμένου Φίλιππου Βέροιας.

O Φίλιππος Βέροιας ευτύχησε να προηγηθεί με 13-16 στο πρώτο σετ αλλά ένα σερί των “πρασίνων” έφερε τούμπα το σκορ με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 21-19 και να κατακτήσουν το σετ με 25-21.

Περίπου ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τον Φίλιππο Βέροιας να βρίσκεται μπροστά με 14-16, τον Παναθηναϊκό να βρίσκει λύσεις, να ανατρέπει το σκορ και στο τέλος να κάνει το 2-0 στα σετ με 25-21.

Το τρίτο σετ είχε τυπικό χαρακτήρα, καθώς μετά το 8-7 ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 16-11, με τους προπονητές να προχωρούν σε αρκετές αλλαγές και τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0 με 25-16.

Για τον Παναθηναϊκό ο Σουφλιώτης ακραίος αγωνίστηκε ελάχιστα προς το τέλος των σετ και περισσότερο στο τρίτο σετ έχοντας 33% υποδοχή με 33% άριστες.