Την ξετίναξε πριν τα δυο ματς με ΑΟΞ! 6-0 ο Εργοτέλης την Δόξα Δράμας και στο +11 από την ομάδα της Ξάνθης

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 6-0 της Δοξας Δράμας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και όχι μόνο διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας φτάνοντας το +11 από την Ξάνθη, αλλά στέλνει την μακεδονική ομάδα αποδεκατισμένη και με την ψυχολογία στο χειρότερο επίπεδο για τα δυο προσεχή ματς με τον ΑΟΞ (την Τετάρτη το εξ αναβολής της 3ης αγωνιστικής στα Πηγάδια και την άλλη Κυριακή στην Δράμα).

Το αποτέλεσμα πάντως μάλλον αδικεί την ομάδα της Δράμας, που βρέθηκε με 1-0 πίσω στο ημίχρονο από το γκολ του Τσέλιου μόλις στο 7ο λεπτό αλλά θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του αγωνα αν στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μένσα ήταν πιο εύστοχος και δεν έστελνε την μπάλα στο δοκάρι. Μέχρι εκείνο το σημείο και στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ, η Δόξα Δράμας προσπάθησε να βγει μπροστά και να μειώσει το σκορ, κάνοντας επιθέσεις στην εστία του Εργοτέλη που όμως η άμυνα του δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια.

Σε όλο το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ο Εργοτέλης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, είχε την κατοχή, αλλά δεν έβγαλε κάποια αξιόλογη τελική. Στο παιχνίδι υπήρχε ένταση, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να κρατήσουν σταθερά την πρωτιά, αλλά και η Δόξα Δράμας η οποία επιδίωκε το διπλό, για να πάρει το εκτός έδρας τρίποντο, έχοντας νικήσει τον Εργοτέλη και στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Δράμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αφού οι «κιτρινόμαυροι» φρόντισαν να διαφυλάξουν την εστία τους, κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ, το οποίο και πέτυχαν με τον Κόντραντ στο 49′. Οι Ηρακλειώτες συνέχισαν να πιέζουν με απανωτές επιθέσεις και με τον Σερβιλάκη να χάνει μία απίστευτη ευκαιρία και έπειτα με τον Νέραλ. Τελικά ο Εργοτέλης έκανε το 3-0 με ένα εξαιρετικό γκολ του Μανουσάκη στο 64′. Τι και αν το αποτέλεσμα είχε κριθεί για τους γηπεδούχους; Δεν επαναπαύτηκαν και συνέχισαν να πιέζουν φτάνοντας μία ανάσα στο να κάνουν το 4-0 στο 67′.

Έπειτα από τις απανωτές επιθέσεις των γηπεδούχων έγινε τελικά από τον Πατρινό, λίγο μετά την αλλαγή του στο 73′, αφού πρώτα σούταρε ο Νέραλ αλλά μπλόκαρε  ο Στεφανάκος στη συνέχεια επανάφερε ο Πατρινός. Ασταμάτητοι οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν και άλλα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με 6-0 με τα δύο τελευταία τέρματα του Πατρινού και παίρνοντας άλλη μία σπουδαία νίκη που τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +11 από την Ξάνθη που έχει τώρα τα προσεχή δυο ματς με την Δόξα Δράμας με τα οποία θα προσπαθήσει να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.