Σκόραρε ο Σιόβας αλλά η Θέλτα βύθισε στον πάτο την Ουέσκα

Δεν έφτασε στην Ουέσκα το δεύτερο γκολ στην φετινή σεζόν του Δημήτρη Σιόβα, καθώς ύστερα από ματσάρα ηττήθηκε στο «Αλκοράθ» με 3-4 από την Θέλτα στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της La Liga.

Ο πρώην διεθνής στόπερ και πρώην παίκτης των ακαδημιών της Ξάνθης αλλά και των Πανιωνίου και Ολυμπιακού αγωνίστηκε καθόλη τη διάρκεια ως κεντρικό στόπερ της αμυντικής τριάδας.

Η Θέλτα προηγήθηκε μόλις στο 5′ με τον Σάντι Μίνα, ο Έλληνας αμυντικός ωστόσο έδωσε την απάντηση για την Ουέσκα στο 14′ με με εξαιρετική κεφαλιά που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή με τον Ράφα Μιρ, ωστόσο ο Νολίτο στο 37′ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα· με το 2-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο 52′ ο Ούγκο Μάγιο έκανε ανατροπή στην ανατροπή, δίνοντας προβάδισμα εκ νέου στη Θέλτα, με την Ουέσκα ωστόσο να απαντά ξανά στο 74′ με τον Φερέιρο. Αλλά και πάλι η ομάδα της Γαλικίας βρήκε τον τρόπο να πάρει το προβάδισμα, καθώς δύο λεπτά μετά ο Μπελτράν έκανε το 3-4, που έμεινε μέχρι το τέλος σε ένα πραγματικά τρελό ματς.

Η 26η αγωνιστική δεν βοήθησε την Ουέσκα όσον αφορά τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, καθώς παρέμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση και τους 20 βαθμούς, με την διαφορά από την 17η θέση και την παραμονή να αυξάνεται στους τέσσερις ύστερα από την χθεσινή νίκη της Έλτσε επί της Σεβίλλης. Η Θέλτα έφτασε τους 33 βαθμούς με το θετικό αποτέλεσμα που πήρε και είναι στην 8η θέση.