Παραιτήθηκε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης – Κρίση στην Δόξα Δράμας πριν τα δυο ματς με ΑΟΞ

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι μετά την βαριά ήττα της ομάδας της Δόξας Δράμας από τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση της ομάδας.

Η παραίτηση αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί από το ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες, έρχεται πριν τα δυο ματς της Δόξας Δράμας με την ομάδα τη Ξάνθης, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της ΑΜ-Θ. Δεν είναι γνωστό αν η παραίτηση αυτή θα γίνει δεκτή, καθώς είναι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια για ανεύρεση αντικαταστάτη ενώ επιπλέον σε γενικές γραμμές στην Δράμα η διοίκηση ήταν ευχαριστημένη από την δουλειά του παλαίμαχου αμυντικού.

Επιπλέον, όπως έχει αναφέρει σε προγενέστερο ρεπορτάζ του το ThrakiSportS, το 6-0 ως σκορ αδικεί ξεκάθαρα την ομάδα της Δράμας. Γεγονός είναι πάντως ότι η Δόξα θα έρθει στα δυο προσεχή ματς με την Ξάνθη με την ψυχολογία της ομάδας να βρίσκεται στο χειρότερο σημείο. Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Δόξα Δράμας στα προηγούμενα δύο αναβληθέντα κόντρα στα προγνωστικά νίκησε τους τότε πρωτοπόρους Ιωνικό και Εργοτέλη…