Ανταπάντηση Ξάνθης στον Ιωνικό: «Γιατί κόπτεστε; Ας βγάλουμε αν θέλετε τα βίντεο…»

Λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής η ΠΑΕ Ξάνθη με ανακοίνωσή της, απάντησε σε αυτήν της ΠΑΕ Ιωνικός τα μεσάνυχτα.

Επισημαίνει ότι στην προηγηθείσα ανακοίνωσή της η θρακιώτικη ομάδα δεν είχε αναφερθεί καθόλου στην φιλοξενία της ομάδας (μόνο από το ThrakiSportS είχε θιχθεί δημοσιογραφικά το θέμα αυτό) αλλά παρόλα αυτά προκλήθηκε αντιδραση από τους Νικαιώτες.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ξάνθη καλεί την ΠΑΕ Ιωνικός να βγει το οπτικοακουστικό υλικό και από τα δυο παιχνίδια και να συγκριθεί σε ποιο γήπεδο θύμιζε η κατάσταση «Ζούγκλα» και σε ποιο «Εκκλησία». Αναλυτικά η νέα ανακοινωση της ΠΑΕ Ξάνθης έχει ως εξής:

Διακρίνοντας την αγωνία και τον πανικό στην απάντηση του Ιωνικού, θα θέλαμε να θέσουμε  ένα ερώτημα και παράλληλα να τοποθετηθούμε.

Στην ανακοίνωση μας για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα δεν κάνουμε καμία αναφορά στην ομάδα του Ιωνικού πέρα από ότι μας χαρακτηρίζουν οι κοινοί μας στόχοι και η επιθυμία μας να πρωταγωνιστούμε.

Εύλογα λοιπόν γεννάται το ερώτημα, προς τι το “κόψιμο” για την υπεράσπιση των διαιτητών και πολύ περισσότερο του ονόματος της ομάδας σας;

Έχετε κάτι να κρύψετε;

Έχετε κάποια σχέση με την διαιτησία;

Ρητορικά όσο και προφανή ερωτήματα, τίποτε παραπάνω…

Τέλος αναφορικά με τον χαρακτηρισμό «ζούγκλα των Πηγαδιών» που για ακόμη μια φορά με περίσσιο θράσος χρησιμοποιείτε – και για να μην μένουμε σε αστείες ανακοινώσεις – ας αντιπαραθέσουμε το οπτικοακουστικό υλικό, τόσο από το πρώτο όσο και από το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι. Άλλωστε στιγμιότυπα τους κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο και δεν είμαστε εμείς αυτοί που τα έχουν διασκευάσει.

Αυτά λοιπόν «κύριοι» του Ιωνικού όσον αφορά το συγκεκριμένο “παιχνίδι”…