«Καρφί» Σπανού προς Μπρίτο! «Δεν ήμουν ευχαριστημένος και τον άλλαξα»

Την ικανοποίησή του από την εικόνα της ομάδας του αλλά παράλληλα και την δυσφορία του από την απόδοση του Μπρίτο ως αλλάγη εξέφρασε ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Βασίλη Μότση.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης για αλλάγη στην αλλάγη του πρώην μεσοεπιθετικού της Ξάνθης, ανέφερε ευθέως πως δεν ήταν ικανοποιημένος και προχώρησε στην αλλάγη.

Επίσης τόνισε πως τα θέματα της ομάδας του είναι στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Ιωνικού. Αναλυτικά όσα είπε:

«Προηγηθήκαμε αλλά η ισοφάριση ήρθε από μία αδράνεια της άμυνας όπως και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αυτό που είναι παρήγορο για μένα είναι ότι η ομάδα μου παίζει καλά, βέβαια το να παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις κιόλας. Δεν μπορώ να βρω ένα ψεγάδι, δεν μπορώ να βρω κάτι άσχημο, δεν μπορώ να κατακρίνω τα παιδιά. Αμυντικά έχουμε τα θέματά μας, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης και όχι ικανότητας. Δεν αλλάζει κάτι, έχουνε δει όλοι πόσο καλή ομάδα είμαστε, αν συνεχίσουμε έτσι θα δικαιωθούμε

Για την αλλάγη του Μπρίτο ανέφερε: «Ο κάθε παίκτης όταν μπαίνει μέσα πρέπει να δίνει παραπάνω πράγματα από αυτούς που βγαίνουν, δεν ημούν ευχαριστημένος και τον άλλαξα»