Super League: Με Μουνάφο αρχηγό ο Αστέρας του Ράσταβατς πήρε ισοπαλία από τον Ατρόμητο των Παντελίδη-Γούτα και διεκδικεί την Ευρώπη

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς με τον Ατρόμητο του Σάββα Παντελίδη στο Γήπεδο Περιστερίου στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League, με τους Αρκάδες να μένουν αήττητοι για 10ο σερί ματς!

Βασικούς στο αρχικό σχήμα του Σέρβου πρώην τεχνικού του ΑΟΞ ήταν ο πρώην μέσος του Πανθρακικού και αρχηγός του Αστέρα Χουάν Μουνάφο· ενώ βασικός στο σχήμα του πρώην προπονητή του Πανθρακικού αγωνίστηκε ο Θασίτης πρώην στόπερ του ΑΟΞ Δημήτρης Γούτας.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδίατερο ρυθμό και με λίγες φάσεις οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 19′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ και κεφαλιά του Μανούσου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ με το σουτ του Αγκάγιεφ, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε και με τη συμβολή του VAR ως οφ σάιντ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ξεκλειδώσουν την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου. Την απάντηση βρήκε στο 76′ ο Αλί Μπαμπά, όταν από το φάουλ του Άλβαρες ο Κωτσόπουλος έδιωξε πάνω του και εκείνος με εκπληκτικό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Αστέρας λίγο πριν το τελικό σφύριγμα έμεινε με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή του Ματίας Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για για χτύπημα πάνω στον Λάζαρο.

Μετά το τελικό 1-1 ο Αστέρας έπιασε τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση και τους 42 βαθμούς, συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στο β′ γύρο, δίνοντας του το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισητήριο και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Τρίπολη τον ΠΑΣ.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος έφτασε τους 27 βαθμούς παρέμεινε στην 8η θέση και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία.