Πρώτο φαβορί για τον τίτλο της SL2 παραμένει η Ξάνθη παρά το -9 από την κορυφή! Όλες οι αποδόσεις

Παρά την ήττα από την Παναχαϊκή και το εντός έδρας στραβοπάτημα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο ΑΟΞ παραμένει για τους μπουκμέικερς πρώτο φαβορί για τον τίτλο της SL2 και την άμεση επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Μπορεί η απόδοση για την πρώτη θέση από την ομάδα της Ξάνθης να έχει σχεδόν διπλασιαστεί καθώς ανέβηκε στο 2.80, ωστόσο παραμένει πρώτο φαβορί για τον τίτλο με τον Λεβαδειακό στην δεύτερη θέση(3.50) και τον προσεχή αντίπαλο του ΑΟΞ Ιωνικό στην τρίτη (4.50), ενώ στην τέταρτη είναι ο πρωτοπόρος και πρωταθλητής χειμώνας Εργοτέλης με απόδοση 8.00. Ακολουθεί η Παναχαϊκή και ο Διαγόρας (παίζονται στο 15.00 και 21.00 αντίστοιχα).

Μπορεί η Ξάνθη να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι έχει έναν αγώνα λιγότερο (αυτόν που θα δώσει με την Δόξα Δράμας την προσεχή Τετάρτη). Το γεγονός ότι οι μπουκ εξακολουθούν να δίνουν πρώτο φαβορί την Ξάνθη προφανώς και δείχνει αφενός το τι πιστεύουν, αφετέρου το τι ποντάρει ο κόσμος. Μπορεί στην Ξάνθη να υπάρχουν αρκετοί απογοητευμένοι που θεωρούν την χρονιά χαμένη, αλλά ως γνωστον, το μόνο που δεν θέλουν να κάνουν οι μπουκ είναι να χάνουν χρήματα, οπότε για να κρατάνε ως φαβορί την Ξάνθη, ίσως κάτι παραπάνω να ξέρουν…