Παρέμβαση Κυπαρίσση: «Δεν φταίει για όλα ο Πόποβιτς, έγινε λάθος σχεδιασμός, να ειπωθεί η αλήθεια σε Πάπας και κόσμο»

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης έζησε τέσσερις σεζόν στην ομάδα της Ξάνθης. Από το 1996 ως και το 2000 αποτέλεσε μια από τις βασικές επιθετικές αιχμές της τότε Skoda βομβαρδίζοντας 32 φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Με την φανέλα με τον Δημόκριτο μετά πάνω από 100 συμμετοχές. Σε καμιά άλλη ομάδα στην πλούσια καριέρα του δεν κατέγραψε τόσες. Συνεπώς είναι συνδεδεμένος με την ομάδα της Ξάνθης και αγωνιά για την πορεία της.

Σε μια σπάνια τοποθέτησή του πριν δύο εβδομάδες είχε σπεύσει να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην ομάδα της καρδιάς του, στην οποία προσέφερε πολλά. Αναγνώστης του ThrakiSportS υπέδειξε αυτην την τοποθέτηση που έχει αναμφισβήτητα σημασία λόγω της βαρύτητας του ονόματος.

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης τοποθετήθηκε με το ακόλουθο σημείωμα στο σχόλιο του συγχωρεμένου Παναγιώτη Συρόπουλου, στην τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει εκείνος μετά την ήττα από τον Διαγόρα στη Ρόδο. Τότε που ακόμα στην ομάδα ήταν ακόμα προπονητής ο Τόνι Πόποβιτς.

Ο παλιός παίκτης του ΑΟΞ έσπευδε τότε να επισημάνει ότι δεν έφταιγε μόνο ο προπονητής. Εκτιμούσε ότι έγινε λάθος σχεδιασμός και ότι κάποιος πρέπει να μιλήσει στον Μπιλ Πάπας αλλά και στον κόσμο με ειλικρίνια, ώστε να μην καλλιεργούνται φρούδες ελπίδες και υπέρμετρες προσδοκίες.

Οπως ανέφερε τότε ο Θωμάς Κυπαρίσσης, «απέκτησε αρκετούς φίλους τέσσερα χρόνια στην Ξάνθη, ρωτάει και μαθαίνει τι συμβαίνει στην πόλη και στην ομάδα». Η παρέμβαση του Κυπαρίσση στην ανάρτηση του Παναγιώτη Συρόπουλου είναι η ακόλουθη:

ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ Φίλε Παναγιώτη…απέκτησα αρκετούς φίλους στην Ξάνθη τέσσερα χρόνια…ρωτάω και μαθαίνω τι συμβαίνει στην πόλη αλλά και στην ομάδα..νομίζω ότι είναι άδικο να φταίει ένας προπονητής για όλα που ξαφνικά βρέθηκε στην Ελλάδα και ειδικά στη β Εθνική με τις ιδιαιτερότητες που τη χαρακτηρίζει…νομίζω ότι έγινε λάθος σχεδιασμός πρώτον,και δεύτερον πρέπει κάποιος από τους συνεργάτες του χρηματοδότη να πει την αλήθεια στον ίδιο και στον κόσμο …θέλει πολύ υπομονή και μεγάλο στομάχι η κατηγορία αυτή..ευχαριστω