Υψηλού επιπέδου διαδικτυακή εκπαίδευση των διαιτητών της Θράκης

Ο Συνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης με ανακοίνωση αναφέρει πως πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη η με σύγχρονες μεθόδους στους διαιτητές της Θράκης και ευχαρίστησε τον Εθνικό Καθηγητή Γεώργιο Τανατζή για την συνεισφορά του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μέσα στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, αλλά και στη νέου τύπου τηλεκπαίδευση με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, υλοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 εξ αποστάσεως εκπαίδευση των διαιτητών της Θράκης.
Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ συγχαίρει δημόσια τον Εθνικό Καθηγητή κο Γεώργιο Τανατζή, για τη συνεισφορά του στην εκπαίδευση των διαιτητών μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ολόκληρη η ελληνική διαιτησία. Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του, πέτυχε να κρατήσει τους διαιτητές σε ένα υψηλό μαθησιακό επίπεδο, σχεδόν εφάμιλλο με το δια ζώσης. Με video, αναλύσεις, συζήτηση, αλλά και εργασίες που έδωσε μέσα από φάσεις αγώνων, αφύπνισε το ενδιαφέρον των διαιτητών μας, διδάσκοντας τον Κανονισμό Καλαθοσφαίρισης και την Μηχανική Διαιτησίας.
Συγχαίρουμε την Ο.Δ.Κ.Ε. για την άψογη συνεργασία, την αποτελεσματική οργάνωση στην παροχή υπηρεσιών και την παρουσία μελών της στην τηλεκπαίδευση. Τέλος ευχαριστούμε τους διαιτητές – μέλη μας, εν ενεργεία και μη, για τη συμμετοχή, τη συνεργασία και το αμέριστο ενδιαφέρον τους.Με τις καλύτερες ευχές μας για τη συνέχεια της δημιουργικής πορείας της διαιτησίας!
Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.|
-Ο-
Υπεύθυνος Τύπου
Γεώργιος Παπαγεωργίου