Θυμήθηκαν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπενφίκα οι Εβρίτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (+photo)

Τα προηγούμενα χρόνια Εθνικός Αλεξανδρούπολης ζούσε μεγάλες στιγμές καθώς στην Ελλάδα ήταν σταθερά στην εξάδα του πρωταθλήματος αλλά πρωταγωνιστούσε και στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Μια από αυτές και ο πρώτος αγώνας της ομάδας του Σάκη Μουστακίδη στην Πορτογαλία και την Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Challenge Cup, τρίτη σε τάξη κατηγορία της CEV.

Αυτή την στιγμή θυμήθηκαν και οι Εβρίτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που τότε ήταν ο κορμός της ομάδας, με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη να κοινοποιεί φωτογραφία από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας στην οποία μαζί του είναι ο Άκης Δαρίδης, ο Γιώργος Παπάζογλου, ο Κώστας Δαλακούρας, ο Σταύρος Κασαμπαλής και ο Θωμάς Δημητριάδης.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Κώστα Δαλακούρα, εκ των διακριθέντων στην ήττα με 3-0 από την Μπενφίκα, ο οποίος ανέφερε την σημαντικότητα της στιγμής και την ευχή που κάνει να επιστρέψει ο Εθνικός εκεί που είναι:

“Ήταν η δεύτερη χρόνια που ο Εθνικός έπαιζε στην Ευρώπη. Ήταν μια από τις στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες. Με τον Εθνικό έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές! Δυστυχώς το τέλος του ήταν κάτι το οποίο όλοι βλέπαμε ότι θα ερχόταν! Ελπίζω και θέλω κάποια στιγμή να φτάσει εκεί που ήταν!”

Η ανάμνηση του Γρηγόρη Κοντοστάθη, την οποία κοινοποίησε στα social media: