ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Θετικοί στην ενανέναρξη στη Θύελλα Φερών

Η Θύελλα Φερών, όπως και όλες οι ομάδες της Θράκης, βρίσκεται στον «πάγο» σχεδόν τέσσερις μήνες, με τους ανρθώπους της ομάδας και φυσικά τους αθλητές να είναι σε φάση αναμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην βλέπουν «φως στο τούνελ».

Παρά τις όσες δυσκολίες προκύπτουν, στην ομάδα των Φερών είναι απόλυτα σίγουροι πως θέλουν την επανέναρξη και την ολοκλήρωση του (έστω και σύντομου) πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σάββας Παπαδόπουλος στο ThrakiSportS.

Παρ’ όλα αυτά, μια τέτοια απόφαση συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, αφού ακόμα και από την στιγμή που θα αποφασιστεί η επανέναρξη, θα χρειαστεί σημαντικό χρονικό διάστημα προετοιμασίας των αθλητών εξαιτίας της πολύμηνης απραξίας τους.

Ακόμα και αν λυθούν όλα τα υπόλοιπα θέματα, θα είναι δύσκολο να βρεθούν ημερομηνίες για όλους τους αγώνες και φυσικά μιλάμε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, που σημαίνει πως οι υποχρεώσεις των αθλητών είναι πολλές.

Επιπλέον και οι προτεραιότητες της Ομοσπονδίας είναι αναμενόμενα στις προσεχείς εκλογές, με την διοίκηση του Συλλόγου των Φερών να έχει τηλεφωνική και διαδικτυακή επικοινωνία με όλους τους υποψηφίους και να εκφράζει την πίστη της σε καλύτερες μέρες, ώστε να επανέλθει το μπάσκετ στην κορυφή που του αξίζει, ως το ομαδικό άθλημα με τις περισσότερες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Τέλος, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούενο θέμα, έντονος είναι ο προβληματισμός της απραξίας των ακαδημιών της ομάδας, καθώς αναπόφευκτα τα περισσότερα παιδιά περνούν αρκετό χρόνο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, ενώ έχουν βάλει κιλά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γονείς την επικοινωνία τους με τους ανθρώπους της ομάδας.